Delteco GBC – Barça Lassa: Festival anotador blaugrana (71-104)

Els de Svetislav Pesic han trencat el matx al tercer quart amb un contundent parcial de 7-34

El Barça Lassa ha superat a domicili el Delteco GBC (71-104) en un duel marcat per la gran actuació ofensiva dels de Pesic, ja que tots els jugadors blaugrana han anotat. Hanga ha estat el màxim anotador per als culers amb 16 punts.

Gran encert ofensiu

El duel ha començat amb un gran encert ofensiu dels barcelonistes. Un contundent parcial de 2-10 (min 3) favorable als de Pesic ha marcat els primers compassos del partit. Però els locals han respost amb un 15-8, amb un Nevels estel·lar, amb vuit punts gairebé consecutius, fet que ha obligat Svetislav Pesic a sol·licitar temps mort (17-18). A la represa, els culers, mitjançant les transicions rapides defensa-atac de Hanga i l’encert des del triple de Singelton, han arribat a un resultat favorable de 21-28.

El segon període ha començat amb un parcial favorable als locals de 6-2 que ha escurçat distàncies a l’electrònic, (27-30, min 13), però la reacció blaugrana no s’ha fet esperar. A través del control del rebot i la bona circulació de pilota en atac (37-42, min 16), els de Pesic han aguantat l’embranzida dels bascos.

A la recta final del segon quart l’encert en atac del conjunt local ha escurçat l’avantatge, i s’ha arribat al descans amb l’ajustat 47-48 favorable al Barça Lassa.

Segona part de líder

El tercer quart ha estat dominat pels barcelonistes. A partir de l’encert des del triple i la sòlida defensa dels de Pesic, que només han concedit 7 punts en tot el període, els culers han trencat definitivament el partit amb un espectacular parcial ofensiu (7-34, min 30).

El gran encert del Barça Lassa en totes les parcel·les ofensives ha estat el protagonista principal al segon temps. Hanga ha capitanejat el festival anotador amb 16 punts acompanyat d’Heurtel, amb 14, i Singleton, amb 11.

Al darrer període els de Pesic han fet bona la renda del tercer quart i han seguit la mateixa tònica en el joc, tant en la parcel·la ofensiva com en defensa. D’aquesta manera, el Barça Lassa es consolida com a líder de la Lliga ACB amb un balanç d’11 victòries i 2 derrotes.