Delteco GBC - Barça Lassa: Arriba l’últim desplaçament de l’any

Delteco GBC - Barça Lassa: Arriba l’últim desplaçament de l’any

Els de Pesic volen aconseguir el triomf en l’últim partit abans de Nadal (Dissabte 22, 18 h, #Vamos)

El Barça Lassa visita aquest dissabte, a les 18 h i en directe per #Vamos de Movistar+ (dial 8), el Delteco GBC en la que serà la 13a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que s’han quedat al País Basc després de disputar el partit d’Eurolliga a Vitòria, són líders a l’ACB amb un balanç de 10-2, i busquen l’11è triomf del curs en el penúltim matx de la competició nacional d’aquest 2018.

El rival

Tot i ocupar la part baixa de la taula, l’equip que entrena Sergio Valdeolmillos va vèncer a Andorra en l’anterior jornada per 76-87 en una demostració de joc coral. El seu màxim anotador és el nord-americà Garrett Nevels, amb 11,6 punts per enfrontament, seguit de ben a prop del pivot Vyacheslav Bobrov, amb 8,2 punts. A més, cal no oblidar jugadors com Beqa Burjanadze, els exblaugranes Dani Pérez i Miquel Salvó, Jorge Gutiérrez, Fede Van Lacke, Alberto Corbacho i Blagota Sekulic.

El Barça

Arriba a Sant Sebastià després d’haver aconseguit un gran triomf europeu a la pista del Baskonia (70-77), i afronta l’últim desplaçament del 2018 amb l’objectiu de continuar sumant a la Lliga Endesa. Els de Pesic segueixen en el lideratge de la Lliga Endesa (11-2), i un triomf al Donostia Arena els deixaria ben a prop de tancar l’any en la primera posició de la taula.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut