Promocions especials per a ‘Broadway a cappella’

Promocions especials per a ‘Broadway a cappella’

L’espectacle, que utilitza únicament les veus per oferir música i grans cançons sense cap instrument, es representa fins al 27 de gener

Els socis del FC Barcelona poden gaudir d’una promoció especial per assistir a l’espectacle Broadway a cappella, que es representa al Teatre Condal fins al 27 de gener del 2019.

  • Exclusivament per a les funcions del 14 i el 21 de gener, els socis del FC Barcelona poden adquirir la seva entrada a un preu especial de 15 €.
  • Per a totes les funcions, els socis poden aprofitar el Pack 4x3.
  • Per a aquells que no utilitzin l'oferta del Pack 4x3, també s'ofereix per a totes les funcions un 15% de descompte en el preu de l’entrada, en una promoció limitada a les 100 primeres entrades.

13 veus 'a cappella' 

Diuen que la veu humana és l'instrument més poderós, expressiu, emocionant i complex que existeix. Et convidem a descobrir-ho a Broadway a cappella, una increïble fusió de música a cappella i teatre musical que arriba al Teatre Condal per sacsejar els teus sentits.
Sense cap instrument i jugant únicament amb les seves veus, Broadway a cappella oferirà un recital de les grans cançons de Broadway interpretat per tretze dels millors cantants de musicals de casa nostra. 

Codi del descompte

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012 

Les entrades comprades online es reben directament a l’adreça electrònica amb què s’ha fet la compra. Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l’entrada.

COMPRA D'ENTRADES AQUÍ

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut