Opcions d'autocar i avió per viatjar a Lió

Opcions d'autocar i avió per viatjar a Lió

Preus molt econòmics de 39 € o 199 € per als socis que vulguin assistir al partit de la Lliga de Campions al camp de l'Olympique

Un cop conegut que l’Olympique de Lió serà el proper rival del Barça a la Lliga de Campions, FC Barcelona Desplaçaments ofereix als socis i penyistes la possibilitat de viatjar al partit d’anada d’aquests vuitens de final, que se celebrarà el dimarts 19 de febrer (21 h) a la ciutat francesa de Lió.

El departament de viatges del Club presenta les opcions de viatge d’un dia en avió o autocar per poder viure en directe tota l’emoció de la màxima competició europea de clubs en aquest desplaçament.

Opció autocar

FC Barcelona Desplaçaments ofereix als socis i penyistes la possibilitat de fer el viatge d'un dia a Lió amb autocar, amb sortida des de Barcelona i des de Girona, i tornada després del partit, a un preu de 39 € per als socis i de 49 € per a penyistes i posseïdors del carnet de compromís. A aquest preu caldrà afegir-hi 75 € del cost de l’entrada al partit.

Opció avió

El desplaçament en avió, amb sortida a primera hora del matí del mateix dimarts 19 de febrer i tornada un cop finalitzat el matx, té un preu de 199 € per als socis i de 264 € per a penyistes i posseïdors del carnet de compromís. A aquest preu també caldrà afegir-hi els 75 € de l’entrada al partit.

El preu del viatge inclou el desplaçament a Lió amb avió o autocar; els trasllats interns; l'assegurança de viatge; l'assistència del personal del Club; un obsequi blaugrana, i els corresponents FCB Punts per al pla de fidelització. 

Els socis i penyistes interessats ja poden reservar el seu viatge a l'enllaç següent:

PROGRAMES DE VIATGE  I COMPRA

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut