Kirolbet Baskonia - Barça Lassa: El segon partit europeu de la setmana, a Vitòria

Kirolbet Baskonia - Barça Lassa: El segon partit europeu de la setmana, a Vitòria

Els blaugranes busquen trencar la ratxa negativa de resultats a Europa amb un triomf al Buesa Arena (dijous 20, 21h)

El Barça Lassa visita aquest dijous, a les 21h i en directe per Movistar+, el Kirolbet Baskonia en la que serà la 14a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que arriben al segon partit de la setmana després de caure al Palau contra l’Olympiacos, buscaran les setè triomf del curs contra un rival que s’ha mostrat molt fort a casa en les últimes setmanes.

El rival

L’equip que entrena Velimir Perasovic té el mateix balanç que el Barça a Europa, 6-7, i té en Tornike Shengelia el seu màxim anotador amb 13,4 punts per partit, seguit de ben a prop de l’escorta Matt Janning, amb 11,7 punts i del pivot Vincent Poirier, amb 10,9 punts i 7,8 rebots per partit. Tampoc cal oblidar homes com Vildoza (7,4), Hilliard (8,5), Granger (7,6), Shields, Voigtmann, Garino, l’exblaugrana Huertas, que té un encert del 47% des del triple, o Ilimane Diop.

El Barça

Busca el 7è triomf del curs a Europa per tornar a les posicions de Play-off, tot i que no serà fàcil per l’entitat del rival. Svetislav Pesic té tots els jugadors disponibles i la plantilla al complet ha viatjat a Vitòria en un desplaçament en què l’equip blaugrana, després de jugar contra el Baskonia, marxarà el divendres 21 cap a Sant Sebastià perquè allà disputarà la 13a jornada de la Lliga Endesa el dissabte 22 a les 18:30h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut