El berenar de Nadal de La Masia

El berenar de Nadal de La Masia

Els i les esportistes de La Masia s’han trobat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per realitzar el tradicional berenar de Nadal

Dilluns a la tarda i en el pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper ha tingut lloc la trobada de tots aquells i aquelles esportistes que formen part de les categories de formació del FC Barcelona. Jugadors i jugadores de futbol, de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins s’han trobat abans de Nadal per compartir una tarda d’amistat, barcelonisme, diversió i desitjar-se bones festes.

L’acte s’ha iniciat amb el parlament de José Mari Bakero, responsable del futbol formatiu professional, de Maria Teixidor, vicesecretària de la Junta Directiva i responsable del futbol femení, i de Silvio Elias, també membre de la Junta Directiva i responsable del futbol formatiu professional. A tots ells els ha acompanyat Xavier Vilajoana, directiu responsable del futbol formatiu amateur, en Jordi Argemí, Directiu responsable de l'handbol i el seu homònim del Bàsquet, Joan Bladé. Els acompanya el CEO del Club, Oscar Grau

En el pavelló també es trobaven els entrenadors, els representants de les comissions esportives del Club , familiars dels jugadors i els executius i empleats del FC Barcelona que treballen en el dia a dia de les categories de formació.

El fi de festa l’ha posat els rapers Blon i Ante, coneguts per haver participat a la ‘Batalla de Galls’ a nivell estatal que organitza Red Bull i per les seves habilitats com a Rapers Freestyler amb les que ha entusiasmat als joves esportistes blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut