Vuitena Copa Asobal consecutiva!

Vuitena Copa Asobal consecutiva!

Amb la victòria en la final contra el Bidasoa Irun (23-37), el Barça Lassa allarga l’hegemonia i suma el 14è títol al palmarès de la competició

El Barça Lassa ha aixecat aquest diumenge la 14a Copa Asobal de la seva història. Els blaugranes s’han imposat al Bidasoa Irun en la final per un resultat de 23-37, i el capità Víctor Tomàs ha acabat aixecant un nou títol per a la secció d’handbol. És la vuitena edició consecutiva amb aquest final, ja que els barcelonistes han guanyat totes les Copes Asobal des de la temporada 2011/12. Els culers lideren amb claredat el palmarès, i al darrere tenen el Ciudad Real, amb sis títols, i el CB Cantàbria, amb quatre.

El títol aconseguit al Pavelló Barris Nord de Lleida confirma un primer tram de curs impecable del Barça Lassa. I és que el conjunt de Xavi Pascual arriba a l’aturada per la disputa del Mundial de seleccions amb un balanç de quatre títols (Supercopa de Catalunya, Supercopa d’Espanya, Super Globe i Copa Asobal) i només una derrota (a la pista del Rhein-Neckar Löwen) entre totes les competicions.

La de Lleida és la primera Copa Asobal per als cinc jugadors que han arribat a l’equip aquesta temporada. Així, s’han estrenat en aquesta competició Casper Mortensen, Thiagus Petrus, Gilberto Duarte, Kevin Möller i Ludovic Fàbregas. Al bàndol contrari hi ha els col·leccionistes de Copes Asobal: Xavi Pascual, Víctor Tomàs i Aitor Ariño, amb nou cadascun, i Entrerríos i Sorhaindo, amb vuit.

60è títol de Víctor Tomàs

El capità del Barça Lassa continua fent història i acumulant títols i més títols al seu palmarès particular. Víctor Tomàs ha aixecat a Lleida el 60è títol de la seva carrera al primer equip blaugrana. 16 anys després del seu debut, el ‘8’ ha guanyat tot el possible. Per davant només té la llegenda de David Barrufet, que va acumular 71 títols durant la seva carrera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut