Anna Boleda: “jugar a Avilés és com jugar a casa”

Anna Boleda: “jugar a Avilés és com jugar a casa”

La capitana blaugrana tornarà a jugar davant l’ADBA, equip en el qual va militar durant set anys

El Barça de bàsquet femení torna a la feina aquest dissabte després d’una setmana de descans. Les blaugranes afronten el partit d’Avilés com l’inici d’un esprint final per acabar de signar una gran primera volta, abans de l’aturada nadalenca.
Un partit que encara suposarà més per a una de les jugadores del conjunt dirigit per Isaac Fernández, es tracta d’Anna Boleda la capitana blaugrana que va vestir set temporades la samarreta de l’ADBA.

Com tornar a casa

La jugadora blaugrana explica a mitjans del club que recorda aquelles set temporades com una etapa “de creixement personal, en la qual el meu bàsquet va evolucionar molt”. De fet, el bon record és mutu, ja que el dorsal de l’actual jugadora del Barça va ser retirat de l’ADBA quan va deixar el club.

Arribar al Nadal amb els deures fets

El conjunt dirigit per Isaac Fernández arriba a l'onzena jornada de lliga en dinàmica ascendent. Després de guanyar a la Pista del Cortegada (46-59), les de Sant Feliu sumen ja sis victòries en nou jornades (amb un partit pendent, a casa davant el Lima- Horta). “Estem treballant amb molta il·lusió i molta força, anem partit a partit però sabem que tenim una gran oportunitat per arribar al Nadal amb uns grans resultats”, explica la capitana de l’equip.
Posteriorment al partit de dissabte, el Barça rebrà el dimecres 19 (20.45h) al Lima-Horta i tancarà l’any a casa davant el Maristas Coruña, dissabte 22 a les 16.00 hores.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut