Recepció del president amb el Casal de l'Avi Barça

Recepció del president amb el Casal de l'Avi Barça

Josep Maria Bartomeu i la vicesecretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor, desitgen un bon Nadal als socis jubilats que integren aquest col·lectiu barcelonista

El president Josep Maria Bartomeu ha celebrat aquest dijous 13 de desembre la recepció institucional de Nadal amb els membres del Casal de l’Avi Barça a l’avantllotja del Camp Nou. Acompanyat de la vicesecretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor, el president Bartomeu ha desitjat un bon Nadal i un 2019 ple d’èxits i “com diu el propi Messi, amb el màxim objectiu de la Champions”. El president del Barça ha recordat que el Club és tot un referent pels seus valors, pel seu estil de joc i per tots els seus èxits, i que aquesta és la imatge que cal seguir potenciant.

Joaquim Gabarró, president del Casal de l’Avi Barça, ha tingut un record per la figura de Josep Lluís Núñez, “que va ser el promotor del Casal fa 28 anys i a qui per això, entre moltes altres coses, hem d’agrair que podem estar avui aquí”. A aquest record al president blaugrana mort recentment, també s’ha referit Bartomeu, que ha senyalat que “va ser un president que va canviar el Club amb la creació de La Masia i la decisió de portar Johan Cruyff com a entrenador entre altres accions”.

Per acabar, el president blaugrana ha informat als membres del Casal que properament està previst que el vicepresident Jordi Moix i la pròpia Maria Teixidor mantinguin una reunió amb ells per explicar tot el projecte de l’Espai Barça i aquells factors que incideixen més sobre el col·lectiu de socis jubilats que integren el Casal de l’Avi Barça.

_P1F8148.JPG
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut