Premi a l’excel·lència esportiva i a la innovació

Premi a l’excel·lència esportiva i a la innovació

El FC Barcelona ha estat distingit pel portal tecnològic SportTechie com a millor equip del 2018

El portal d’informació tecnològica i esportiva SportTechie ha distingit el FC Barcelona com a millor equip esportiu del 2018 en els seus premis anuals.  Aquests guardons reconeixen les aportacions més destacades en el món de l’esport i la innovació, premiant institucions i professionals del sector.

El Barça competia en la seva categoria amb dos equips nordamericans, l’equip de beisbol Los Angeles Dodgers i el d’hoquei Vegas Golden Knights. SportTechie ha destacat del FC Barcelona “la seva missió per fer avançar el món de l’esport a nivell global, el desenvolupament dels seus mitjans digitals i els rellevants èxits del primer equip”. En aquesta línia el portal ha destacat el paper del Barça Innovation Hub a l’hora de traslladar i compartir la innovació al terreny esportiu col·laborant amb diferents organitzacions, empreses i startups per consolidar i fer evolucionar l’excel·lència de l’entitat, en especial del primer equip.

Projectes com l’engegat amb la FIFA per crear un format estàndard per recollir dades dels esportistes en els partits; com l’impulsat amb Gatorade per a l’optimització de la hidratació dels jugadors durant l’activitat física; o la celebració de congressos i conferències vinculades amb la recerca científica esportiva, han estat algunes de les iniciatives esmentades pel jurat a l’hora de justificar el premi.

Aquest nou guardó ajuda a posicionar la feina del Barça Innovation Hub en l’ecosistema de la innovació a nivell internacional i projecta la visió del FC Barcelona que entén la recerca com a via per fer evolucionar el món de l’esport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut