Operativa de recollida d’entrades per al Juvenil A – Tottenham

Operativa de recollida d’entrades per al Juvenil A – Tottenham

De cara al partit de la UEFA Youth League que es disputarà dimarts, 11 de desembre, al Miniestadi (16.00 hores), els aficionats hauran de recollir les entrades gratuïtes a les taquilles del Gol Nord

Sisena i darrera jornada de la primera fase de la UEFA Youth League. Els nois de Denis Silva, actuals campions de la competició i ja classificats com a primers de grup, reben al Tottenham demà, 11 de desembre, a les 16.00 hores, al Miniestadi. De cara a aquest partit, al ser prèvia de matx del primer equip, es farà operativa normal de partit del Barça B.

És a dir, les entrades s’hauran de recollir a les taquilles del Gol Nord i les invitacions a la carpa que hi haurà a l’esplanada de Tribuna. Cal recordar que l’entrada és gratuïta. A més, s’obriran els accessos 1, 2, 4 i 5, i la porta 12 per l’afició contrària.

D’altra banda, els aficionats que vulguin assistir al partit del Mini, no podran aparcar a les instal·lacions del Camp Nou, tret dels socis que disposin de passi de pàrquing, aquests podran estacionar a la seva zona assignada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut