Badalona – Barça B: Victòria en camp contrari (1-2)

El triomf dels blaugrana, que no aconseguien els tres punts a domicili des del passat 13 d’octubre, els catapulta a la part alta de la classificació

L’equip de Garcia Pimienta ha guanyat al Badalona (1-2) en un partit que els blaugrana han encarrilat a la primera part però que, en la segona part, han vist perillar la victòria. Els gols d’Araujo (min.17), per segona jornada consecutiva, i Ballou (min.32) han superat el gol aconseguit per Robert Simón. El conjunt barceloní, que no guanyava a domicili des del passat 13 d’octubre contra l’Ontinyent (0-3), se situa a la part alta gràcies a la victòria contra els badalonins (24 punts en 16 jornades).

Efectivitat en la primera part

El partit ha començat sense que cap dels dos equips es fes amb el control total de la pilota. En els primers quinze minuts, els blaugrana no han sigut capaços d’aproximar-se amb perill a l’àrea rival. Tot i això, en el minut 17, Araujo ha aprofitat una rematada de Mujica que ha rebotat al pal per fer el 0-1. A partir del gol del defensa uruguaià, que ha marcat per segona jornada consecutiva, els culers han començat a portar la batuta del matx.

Tot i això, els badalonins no s’han arronsat i, en un període de bon joc dels visitants, han estat a punt de fer l’empat. En aquest moment, tan Carevic com els defenses culers han demostrat la seva solvència per evitar la igualada del conjunt entrenat per Ramón Maria Calderé. En una contra conduïda magníficament per Carles Pérez, els culers han fet el 0-2, obra de Ballou (min.32). En els minuts finals de la primera meitat, cap dels dos conjunts han pogut aprofitar les ocasions de les que han gaudit.

Resistència culer

En els primers compassos de la represa, ambdós conjunts han sortit molt més agressius de cara a porteria. D’aquesta manera s’han succeït diverses ocasions molt perilloses que han sabut desbaratar els porters del Barça B i el Badalona. En una jugada embarbussada dins l’àrea culer, els jugadors rivals han aconseguit reduir distàncies mitjançant Robert Simón (min.70). Amb el marcador ajustat, el Barça B ha tingut el tercer gol a les bótes de Collado i McGuane, però Morales ha estat especialment inspirat sota pals. Tot i els intents finals dels locals, els jugadors barcelonins han pogut aguantar el resultat i s’han endut la victòria en camp rival.

Badalona, 1
Barça B, 2

Badalona: Morales, Robert Simón, Robusté, Estellés, Moyano, Escudero (Giva, min.49), Aly (Agudo, min.63), Nan Boniquet (Sergi Garcia, min.70), Natalio, Cacopino.

Barça B: Carevic, Wague, Araujo, Chumi, Guillem, O. Busquets, Carles Pérez (J.Cuenca, min.90), Riqui Puig, Mujica, Collado, Ballou (McGuane, min.76).

Gols: 0-1, Araujo (min.17); 2-0, Ballou (min.32); 1-2, Robert Simón (min.70)

Àrbitre: Carlos Carbonell Hernández. Ha ensenyat targeta groga a Ballou (min.68) i Guillem (min.83). També ha amonestat al badaloní Moyano (min.47) i ha expulsat a l’entrenador local (min.76).