FC Barcelona - Madrid CFF: Pluja de gols blaugrana (7-0)

Les culers han superat amb contundència al conjunt madrileny gràcies els gols d’Alexia, Duggan, Patri, Torrejón, Andressa Alves, Candela i Clàudia Pina

Incontestable victòria del FC Barcelona davant el Madrid CFF (7-0). Les culers han golejat al conjunt madrileny en el matx corresponent a la 13a jornada del campionat de Lliga gràcies als gols d’Alexia, Duggan, Patri, Torrejón, Andressa Alves, Candela i Clàudia Pina, aquestes dues últimes anotant la seva primera diana amb el primer equip. A més, Tajonar s’ha estrenat com a titular i la jove Jana Fernández ha debutat amb només 16 anys.

Piconadora blaugrana des de l’inici

El matx ha començat de manera frenètica i immillorable per a les culers, i és que als 17 minuts de joc, el FC Barcelona ja guanyava 4-0. Alexia, després d’una bona assistència de Duggan, ha anotat el primer (1-0, minut 5), i la davantera anglesa ha estat l’encarregada de duplicar l’avantatge només tres minuts després (2-0, minut 8). Les blaugranes no han baixat el ritme i de nou tres minuts després ha arribat un nou gol, aquest cop obra de Patri Guijarro amb un espectacular xut per l’escaire (3-0, minut 11). Marta Torrejón ha culminat un inici d’ensomni anotant després d’un bon llançament llunyà el quart del partit (4-0, minut 17).

Després d’un inici trepidant, les culers han seguit dominant amb claredat la possessió de la pilota i les ocasions han seguit arribant, però aquest cop sense fortuna en la definició. Candela, que s’estrenava oficialment com a titular (al igual que Pamela Tajonar sota pals), ha estat molt activa en atac i de fet ha aconseguit marcar, però el seu gol ha estat anul·lat per fora de joc i el matx ha acabat arribant al descans amb el 4-0 al marcador.

La golejada no s’atura

Al segon temps, les de Fran Sánchez han seguit amb la contundència en atac i els gols han seguit caient del cantó blaugrana. Andressa Alves, de penal, ha anotat el cinquè (minut 52, 5-0), i Candela Andújar, després d’una gran acció individual, ha marcat el sisè i el seu primer gol oficial amb el primer equip (minut 61, 6-0). A més, les recentment campiones del món sub-17 també han estat protagonistes: Jana Fernández ha debutat amb només 16 anys i Clàudia Pina ha anotat el seu primer gol amb el primer equip per situar el 7-0 (minut 70). Finalment, victòria incontestable de les culers per seguir sumant de tres a la Lliga.

FC Barcelona, 7
Madrid CFF, 0

FC Barcelona: Pamela Tajonar, Marta Torrejón, Mapi León, A. Pereira (Jana, min. 58), Melanie, Patri Guijarro (Bárbara, min. 58), Vicky Losada, Alexia, Andressa Alves (Martens, min. 66), Candela i Duggan (Clàudia Pina, min. 53).
Madrid CFF: Ulloa, Barroso (Giovana, min. 39), Catalá, Lucía, Noelia, Uceda, Laura Domínguez, Mellado (Ainoa, min. 76), Alexandra, Analu i Silvia.
Gols: 1-0, Alexia (min. 5); 2-0, Duggan (min. 8); 3-0, Patri Guijarro (min. 11); 4-0, Marta Torrejón (min. 17); 5-0, Andressa Alves, p. (min. 52); Candela (min. 61) i Claudia Pina (min. 70).
Àrbitre: Martínez Martinez.