FC Barcelona Femení – Madrid CFF (Prèvia): Objectiu nou de nou

FC Barcelona Femení – Madrid CFF (Prèvia): Objectiu nou de nou

13.30h, Gol: L’equip vol tancar una setmana de tres partits de Lliga amb ple de victòries

La setmana es tancarà amb el tercer partit de Lliga del Barça Femení en vuit dies. En aquesta ocasió, el conjunt que dirigeix Fran Sánchez rep el Madrid CFF a la Ciutat Esportiva, amb l’objectiu de completar el 9 de 9, una vegada superats  el Granadilla (3-0) i el Sevilla (0-2). També intentarà mantenir el bon regust que va deixar l’última actuació coral en terreny andalús.

La principal novetat de la setmana ha estat la reincorporació de les campiones del món sub17, Claudia Pina i Jana Fernández. Abans del partit, l'afició podrà fer-lis un merescut reconeixement. Entre les jugadores que han causat baixa últimament, Lieke Martens ha completat les dues últimes sessions amb el grup.

El Madrid CFF, per la seva banda, en la seva segona temporada a l’elit del futbol estatal, arribarà a la cita necessitat de punts per tal d’escapar de la zona de descens.

Les frases de Fran Sánchez

“Queden tres partits abans de Nadal i ens hi hem de centrar, especialment en el que arriba ara, que és el més important”.

“Ens agrada pensar que estem en un bon moment, però en volem més, volem millorar en tots els aspectes del joc, mantenir la línia de resultats i l’equip està amb ganes. Estem contents, però no ens conformem”.

Les frases de Sandra Paños

“És súper important deixar la porteria a zero, com ho estem fent. És un gran treball defensiu de tot l’equip”.

“A Sevilla vam tenir l’ambició del moment de la pèrdua de pilota, en els dos o tres segons pressionar perquè el rival no pogués sortir i això és el que hem d’intentar fer a cada partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut