Les campiones del món sub17 ja són aquí: “Hem fet història”

Les campiones del món sub17 ja són aquí: “Hem fet història”

Claudia Pina i Jana Fernández, amb les medalles de campiones del món penjades al coll, s’han reincorporat als entrenaments del Barça Femení

Les campiones del món sub 17, Claudia Pina i Jana Fernández, s’han reincorporat a la disciplina blaugrana aquest divendres al matí. Feia un mes i deu dies que es van concentrar amb la selecció espanyola i han tornat de l’Uruguai amb la medalla d’or penjada al coll, la primera de la història del futbol femení estatal en un Mundial.

“Una alegria immensa, no es pot descriure amb paraules. Sóc molt feliç”, manifestava davant dels mitjans Claudia Pina, escollida millor jugadora del torneig i segona màxima golejadora. Jana Fernández, per la seva banda, també va ser una peça clau en els esquemes del conjunt dirigit per Toña Is com a lateral dretana. Reconeixia: “L’emoció que estem sentint és molt forta. Hem fet història, veníem de molt de temps intentant-ho i hem estat les afortunades que ens ho hem pogut endur”.

Després de debutar oficialment a la temporada passada amb 16 anys, Pina és des d’aquesta temporada jugadora del primer equip i ja acumula minuts en Champions League i en Lliga. Malgrat l’èxit, la davantera del planter tocava de peus al terra:  “Seguiré treballant i entrenant dur per fer-me un lloc al primer equip, però sé que és molt difícil”.

En el cas de Jana Fernández, amb només 16 anys –i després de passar per totes les categories inferiors del Club des de l’FCBEscola- és una defensa del Barça B habitual en les sessions que dirigeix Fran Sánchez, qui la va fer debutar a la Copa Catalunya. És una de les jugadores de la casa que compagina el futbol amb els estudis a La Masia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut