Primera sessió pensant en el derbi

Primera sessió pensant en el derbi

Els jugadors disponibles del primer equip, a més d’Arthur, Suárez i Samper, s’han exercitat aquest dijous al camp 2

Després de la victòria a la Copa del Rei contra la Cultural Leonesa (4-1), la plantilla d’Ernesto Valverde ha tornat aquest dijous als entrenaments. Amb la ment pensant ja en el proper compromís a la Lliga contra l’Espanyol en el derbi, els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper on també hi eren Arthur, Suárez i Samper. Els titulars en el duel de Copa al Camp Nou han fet treball de recuperació. Vidal, que ahir va ser baixa per un procés febril, ha entrenat amb el grup. S. Roberto ha fet treball específic al camp dintre del procés de recuperació de la seva lesió. També han entrenat Iñaki Peña, Chumi, Miranda i Riqui Puig del Barça B.

El proper entrenament serà aquest divendres a les 18.00 hores, en l’última sessió abans de visitar a l’Espanyol el proper dissabte a les 20.45 hores en el primer derbi barceloní de la temporada. Abans de l’entrenament, cap a les 17.00 hores, el tècnic Ernesto Valverde sortirà en roda de premsa a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Després de l’entrenament, es donarà a conèixer la llista de convocats.

Messi recull el premi Aldo Rovira

El jugador blaugrana Leo Messi ha rebut aquest matí el premi Memorial Aldo Rovira del curs 2018/19, un guardó de caràcter anual que premia el millor jugador del FC Barcelona de l’última temporada. El premi l’atorga un jurat format per directors i caps d’esports de mitjans de comunicació catalans.

mini__P1F7164.JPG
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut