Penya Arrabal – Juvenil A:  Els pals eviten el triomf blaugrana (0-0)

Penya Arrabal – Juvenil A: Els pals eviten el triomf blaugrana (0-0)

Els de Denis Silva sumen un punt a domicili contra un rival de part baixa de la classificació i se situen segons a la classificació amb 29 punts

El Juvenil A ha empatat (0-0) contra el Penya Arrabal a domicili, en el duel corresponent a la jornada 16 de la Lliga Nacional. El conjunt blaugrana ha disposat de moltes ocasions de perill però els pals han evitat la victòria dels barcelonistes. Així doncs,  els de Denis Silva sumen el segon empat del curs a la competició domèstica.

Domini blaugrana

El conjunt blaugrana ha començat amb molta intensitat tant en la parcel·la ofensiva com en la defensiva. Però les imprecisions en atac i la falta de definició de cara la porteria mallorquina han provocat que s’arribés al descans sense gols a l’electrònic.

3 pals que valen un punt

A la represa, els culers han sortit predisposats a buscar el gol. La mala fortuna en atac  s’ha aliat amb els nois de Denis Silva i tres pals dels blaugrana han esvaït les possibilitats de sumar la victòria lluny de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Així doncs, el Juvenil A suma el segon empat del curs a la competició regular i se situa segon amb 29 punts. El proper compromís serà contra el Estadio Miralbueno el Olivar (11.00h) a la Ciutat Esportiva.  

 

LA FITXA DEL PARTIT 

Penya Arrabal, 0
Juvenil A, 0

Penya Arrabal: Campaner, Osorio, Moreno, Pablo, Nico, Mesquina, Issac, Mayol (min 80, Vela),  Palomino, Àlex (min 88, Soler) , Garrido (min 62, Turmo) i Mario (min 65, Vela)
Juvenil A: Tenas, Rosanas, Comas, Álvaro, Konrad, Antonio (min 82, Soldevila), Marqués, Jandro , Nils (min 68, Anssu), Jose (min 46, Sola), Serrano (min 46, Àlex)
Àrbitre: Pedro Sureda Cuenca

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut