Villa jugarà al Vissel Kobe amb Iniesta

Villa jugarà al Vissel Kobe amb Iniesta

El Guaje ha estat presentat per l’equip japonès, on coincidirà amb el seu excompany al Barça i a la selecció espanyola

David Villa ha anunciat que jugarà al Vissel Kobe, de la lliga japonesa, on tindrà l’oportunitat de tornar a jugar amb Andrés Iniesta després d’haver coincidit al FC Barcelona i a la selecció espanyola. El davanter asturià ha disputat les últimes quatre temporades al New York City FC, de la Major League Soccer, on ha fet 80 gols en 125 partits disputats.

Cal recordar que Villa és el màxim golejador històric de ‘la Roja’ (59 gols), i que ha vestit la samarreta de l’Sporting, el Saragossa, el València, el FC Barcelona, l’Atlètic de Madrid, el Melbourne City i el New York City FC. En les tres temporades amb el conjunt culer, el davanter asturià va anotar 48 gols en 119 partits i va celebrar una Champions –amb gol a la final contra el Manchester United (1-3) – i dues Lligues, entre altres trofeus.

Les dades de Villa amb Iniesta

En els duels que van jugar plegats, l’ariet asturià i Andrés Iniesta van demostrar que s’entenien a la perfecció sobre la gespa. Tots dos futbolistes van coincidir al terreny de joc en 60 enfrontaments de Lliga amb el Barça i en 63 partits amb la selecció espanyola. Aquesta sintonia es va traduir en bons resultats, ja que el balanç amb el conjunt blaugrana és de 50 victòries, 8 empats i 2 derrotes. A més, el migcampista de Fuentealbilla va fer tres assistències a David Villa en els partits que van disputar amb la samarreta de Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut