PSV Eindhoven – Juvenil A: Classificats com a primers de grup! (1-1)

Els blaugranes empaten amb el conjunt holandès amb un gol d’Ansu a la primera meitat i s’asseguren la primera posició del grup

Empat en un duel igualat que val el seu pes en or. El Juvenil A ha empatat 1-1 amb el PSV Eindhoven amb una diana d’Ansu a la primera meitat que classifica als blaugranes i com a primers del grup B de la Youth League després de la victòria de l’Inter 2-4 contra el Tottenham. Els blaugranes han fallat un penal a la primera meitat que hagués pogut suposar el 0-2 en un duel amb ocasions per als dos equips.  En el tram final del matx, els locals han aconseguit marcar el definitiu 1-1.

El partit ha començat amb el primer avís del PSV Eindhoven, un xut d’Aboukhlal que Arnau Tenas ha aturat perfectament. El Juvenil A no ha tardat en generar la primera ocasió de perill. I no podria haver acabat millor. Ansu ha marcat en la primera gran aproximació culer a l’àrea visitant, en una jugada individual del blaugrana que ha culminat a la perfecció amb un xut potent des de la frontal de l’àrea (0-1, min 9).

El gol no ha canviat la idea de joc dels locals i Tenas ha sumat la segona bona intervenció de la tarda en un xut de Ihattaren. Al minut 31, el Juvenil A hauria pogut situar el 0-2 des del punt de penal però el porter Van Dorp ha desviat el llançament de Jandro a córner. Poc després el mateix jugador blaugrana ha tingut una altra ocasió de gol que ha sortit fregant el pal per poc.

Segona meitat oberta

La segona meitat ha estat marcada per les ocasions d’ambdós conjunts. El PSV Eindhoven ho ha provat amb un xut de Piroe que novament Tenas ha aturat. El Juvenil A ha tingut dues clares ocasions per ampliar la diferència, primer amb un xut de Nico i després en una jugada individual d’Ansu però sense fortuna de cara porteria.

Amb el partit obert, el PSV gairebé marca l’1-1, però Rosanas ha salvat sobre la línia de gol l’empat. Poc després els blaugranes no han pogut evitar el gol del conjunt holandès en el minut 74. En els darrers minuts, el Juvenil A hauria pogut endur-se el triomf, però els blaugranes no han tingut fortuna en els darrers metres. Amb aquest empat, el Juvenil A obté el bitllet de classificació i s’assegura la primera posició del grup B.

Fitxa del partit

PSV Eindhoven, 1
Juvenil A, 1

PSV Eindhoven: Van Dorp, Zeegers, Daverveld, Obispo, Vos, Sadilek, Mendonça (Timan, min 46), Ilhattaren, Piroe, Vertessen i Adoukhlal.

Juvenil A: Arnau Tenas, Guillem Jaime (Sergi Rosanas, min 64), Arnau Comas, Mingueza, José Martinez, Alvaro  Sanz, Ilaix (Nico, min 46), Orellana, Ansu (Antonio Jesús, min 84), Peque (Marqués, min 54) i Konrad De La Fuente (Nils Mortimer, min 64).

Gols: 0-1, Ansu (min 9); 1-1, Vertessen (min 74).

Àrbitre: Donald Robertson. Ha amonestat amb targeta groga el local Zeegers (doble amonestació) i als blaugranes Alvaro Sanz i Arnau Tenas.