BM Granollers - Barça Lassa: El derbi és blaugrana (23-30)

Els homes de Xavi Pascual han guanyat amb autoritat per seguir líders invictes a la Lliga Asobal amb 12 victòries en 12 jornades

Victòria blaugrana per endur-se el derbi. El Barça Lassa ha superat el BM Granollers (23-30) amb claredat en un bon partit de tot l’equip, amb un triomf que serveix per mantenir-se líders i invictes a la Lliga Asobal amb 12 victòries en 12 jornades. Gonzalo Pérez de Vargas, amb 28 aturades (55% d’efectivitat) ha estat un dels homes més destacats del matx.

Inici igualat
El matx ha iniciat amb força igualtat entre tots dos equips, amb cap dels dos conjunts sense poder escapar-se al marcador. De fet, fins al minut 9 el Barça Lassa no s’ha pogut situar per damunt del marcador (3-4). A partir d’aquí, els de Xavi Pascual ja no tornarien a deixar de manar a l’electrònic, i a poc a poc, han anat obrint escletxa. Un bon Pérez de Vargas sota pals, sumat a la bona defensa culer en els darrers 15 minuts del primer temps, ha servit per poder ampliar l’avantatge i marxar al descans amb un 9-14 al marcador, tot i la bona actuació també del porter local Almeida.

La sentència, a la segona

Al segon temps, els homes de Xavi Pascual han anat per feina i han encarrilat el matx amb claredat. Tot i els dos gols locals a l’inici (11-14), un parcial de 2-6 per als culers ha situat al Barça a +7 (13-20), una distància que ja seria insalvable per al Granollers. Els locals han intentat apropar-se amb un bon parcial de 3-0, però els barcelonistes l’han retornat amb un 0-3 per mantenir la bona diferència al marcador.

Les grans aturades de Pérez de Vargas i Almeida han seguit sota pals, però el Barça ha seguit intractable, arribant a situar-se fins a +8. Finalment, 23-30 per als culers que s’emporten una nova victòria i ja en van 12 consecutives. Ara, els de Xavi Pascual rebran el HC Meshkov Brest al Palau Blaugrana (2 de desembre a les 16.30h), en el duel corresponent a la fase de grups de la VELUX EHF Champions League.

BM Granollers, 23
Barça Lassa, 30

BM Granollers: Almeida (-), Adrià Figueras (8), Oswaldo (-), Mamadou (-), Víctor Sáez (2), Ian Tarrafeta (2) i Antonio García (5) –set inicial–. Borja Lancina (-), Marc García (-), Pol Valera (-), Rakocija (1), Popovic (-), Sergi Franco (2), Pol Blanchart (-) i Márquez (4).
Barça Lassa: Pérez de Vargas (-), Entrerríos (4), Ariño (1), N’Guessan (2), Aleix Gómez (5), Thiagus Petrus (-) i Fabregas (4) –set inicial–. Mortensen (5), Víctor Tomás (1), Sorhaindo (-), Andersson (3), Dolenec (1), Dika Mem (1), Duarte (1) i Palmarsson (2).
Parcials: 3-3 / 3-4 / 4-6 / 7-8 / 8-12 / 9-14 (descans) 12-16 / 13-19 / 16-20 / 17-24 / 22-29/ 23-30 (final)
Àrbitres: José Manuel Iniesta Castillo i Goyo Muro San José.