Arturo Vidal: “Estem molt concentrats per guanyar i quedar primers de grup”

Arturo Vidal: “Estem molt concentrats per guanyar i quedar primers de grup”

El migcampista xilè s’ha mostrat molt feliç per la seva aportació a l’equip i ha assegurat que es troba en el millor moment de la temporada

Arturo Vidal ha comparegut davant dels mitjans de comunicació en la prèvia del PSV – Barça al PSV Stadion. El futbolista xilè ha remarcat la importància de quedar primers de grup de cara als vuitens de final, i ha indicat que la intenció de l'equip és la de "guanyar, donar un gran espectacle i marxar tranquils a casa amb la primera plaça assegurada".

Per al migcampista blaugrana, "és molt important classifcar-se com a primer de grup per als vuitens de final", ja que l'equip "genera més confiança als encreuaments". Tot i això, el xilè no es refia d'un PSV Eindhoven que encara té motius per lluitar. Els de Van Bommel buscaran esgotar les seves opcions de classificació per a l'Europa League i voldran vèncer un gran com el Barça, "un equip al qual tothom vol guanyar", ha assegurat Vidal.

“Estic en el millor moment de la temporada”

Vidal s’ha mostrat molt feliç de la seva participació en aquest tram de temporada i ha assegurat que està en el millor moment del curs. A més ha agraït a l’afició blaugrana l’estima que li han demostrat cada cop que trepitja la gespa i ha reafirmat la seva intenció de ser un jugador important de l’equip, i que treballa cada dia per ser-ho”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut