Ernesto Valverde:

Ernesto Valverde: "No especularem, volem guanyar"

El tècnic blaugrana ha parlat en la prèvia del partit davant el PSV, afegint que "volem assegurar ser primers de grup"

Torna la Champions. El FC Barcelona visita Eindhoven per enfrontar-se al PSV en la 5a jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. En la prèvia ha parlat el tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, assegurant: "Sabem la diferència que hi ha entre ser primers i segons. Hem d'assegurar ser primers guanyant demà, és el que volem aconseguir".

Valverde també ha parlat de les baixes: "Al llarg de la temporada hi ha baixes de tot tipus, hem afrontat els dos últims partits de Champions sense Messi. Ara tenim diverses baixes però l'afrontarem amb les ganes de guanyar, pensem en els que estan". "Les altes? Creiem que Coutinho i Rakitic ja poden estar, veurem què tal l'entrenament però som optimistes".

"El PSV té jugadors importants i una gran trajectòria en Lliga"

El tècnic blaugrana ha remarcat la importància de guanyar davant el PSV: "Estem a la Champions i la nostra intenció és guanyar. No especularem amb el matx del Tottenham i Inter, si guanyem no hem de mirar a ningú més". Pel que fa al conjunt holandès ha destacat: "Tenen jugadors importants com Luuk de Jong, serà important per a nosaltres poder aturar-lo. El PSV té una trajectòria increïble en Lliga, amb jugadors molt ràpids i amb un esquema molt reconeixible", ha conclòs l'entrenador barcelonista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut