El president Torra rep el Barça Femení

El president Torra rep el Barça Femení

El president de la Generalitat ha rebut l’equip al Palau de la Generalitat amb motiu de les recents consecucions de la Copa de la Reina i la Copa Catalunya

Per primera vegada en la història de la secció, el Barça Femení ha estat rebut al Palau de la Generalitat. Aquest dilluns a la tarda, el president Quim Torra ha acollit l’equip amb motiu de les recents consecucions de la Copa de la Reina 2017/18 i de la Copa Catalunya 2018.

Per part del FC Barcelona, han encapçalat la delegació el president Josep Maria Bartomeu, el vicepresident Jordi Mestre, la directiva responsable del Futbol Femení, Maria Teixidor, i el mànager esportiu, Markel Zubizarreta.

En el torn dels parlaments, la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, Josep Maria Bartomeu i Quim Torra han coincidit a remarcar la importància de l’esport femení en la societat, així com l’impuls que està vivint.

La trobada ha conclòs amb la tradicional foto de grup entre els responsables del govern català i els directius, membres de l’staff i jugadores del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut