Bon joc i gols del Cadet B

Bon joc i gols del Cadet B

L’equip de Sergi Milà supera el Viladecans a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per 6-0 i es manté líder en un altre bon cap de setmana pel futbol formatiu amateur blaugrana

SANT GABRIEL  – CADET A

Tercera victòria consecutiva (0-2)

Els nois de Carles Martínez van sumar tres punts més contra el Sant Gabriel i ja han assolit tres victòries consecutives que els permeten consolidar el liderat. El partit va començar amb un domini clar dels jugadors blaugranes, que van topar amb la defensa organitzada dels rivals que van saber mantenir el 0-0 fins al descans. Tot i això, al minut 61 va arribar el gol que trencava l’empat, obra de Mamadou. Amb la diana, els culers van seguir pressionant, i gràcies al bon joc del Cadet A, Óscar Grela va fer el 2-0 definitiu al minut 74. Amb aquest resultat, els nois de Carles Martínez confirmen les bones sensacions de les últimes jornades. El proper partit es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Mercantil, quinzè classificat.

CADET B - VILADECANS

Bon joc i gols per seguir líders (6-0)

El Cadet B de Sergi Milà va aconseguir una nova victòria en el partit disputat contra el Viladecans. Els joves blaugrana van sortir molt intensos a l’enfrontament i amb ganes d’endur-se els tres punts. Al minut 25 van anotar el gol que trencava l’empat, obra d’Alarcón, i a partir d’aquell moment els jugadors barcelonins es van mostrar molt encertats de cara a porteria. El resultat final (6-0) va certificar una victòria que permet que el Cadet B continuï una setmana més com a primer classificat. Els golejadors del matx van ser Biel Vicens (3), Alarcón, una altra vegada, i Jan Coca. El proper duel tindrà lloc al camp de La Floresta, cinquè classificat.

SANTS – INFANTIL A

Tres punts molt treballats (1-2)

Els nois d’Álex Urrestarazu van poder superar el Sants en un partit molt disputat i emocionant fins al final. El matx va començar amb bon peu per als culers, ja que Iker Bravo va trencar la igualada al minut 25. En un tram de gran joc col·lectiu dels culers va arribar el segon gol, obra d’Antonio Martin al minut 34. Tot i el resultat a favor de l’equip blaugrana, els rivals no es van rendir, i a la segona part van aconseguir l’1-2 que va posar emoció fins al xiulet final. Amb aquesta victòria, l’Infantil A suma dues victòries seguides. El proper partit de l’Infantil A, cinquè classificat, serà a casa contra l’Escola de Futbol Sant Pere Sant Pau, darrer classificat.

INFANTIL B - REUS DEPORTIU B

Victòria per agafar confiança (4-0)

El conjunt entrenat per David Sánchez va sortir victoriós del partit disputat contra el Reus Deportiu B i va sumar tres punts que són clau per continuar al capdavant de la Lliga a només un punt del líder l’Escola F. Gavà. El primer gol del matx va arribar al minut 30, gràcies a un gol de Quiles, i a partir d’aquell moment els blaugranes van trobar amb més facilitat el camí cap al gol. A la segona part els joves barcelonins van acabar de sentenciar l’enfrontament amb tres dianes de Marqués, Héctor Fort i Santos Ortiz. L’Infantil B disputarà el proper partit al camp del Mercantil, novè classificat.

ALEVÍ A - SANT ANDREU B

Desena victòria seguida! (9-0)

L’Aleví A de Marc Serra va sumar contra el Sant Andreu B la seva desena victòria consecutiva en Lliga i continua com a líder invicte sense haver deixat escapar cap punt fins ara. Els jugadors blaugranes van completar un gran partit gràcies a l’actuació coral de tot l’equip. Els culers van dominar el matx des del primer minut fins a l’últim i no es van relaxar en cap moment. La qualitat i la mentalitat guanyadora dels jugadors blaugranes va ser clau per sumar una nova victòria. Els golejadors van ser: Nouhoun Sylla (3), Daniel Ávila, Shane Kluivert (2), Lamine Yamal, David Saez i Landry Farré. El pròxim partit es disputarà al camp de l’Atlètic Sant Just, setè classificat.

MOLLET – ALEVÍ B

Segueixen imparables! (1-3)

L’equip entrenat per Jordi Pérez encara no ha cedit ni un punt a la Lliga després de vuit jornades disputades. Els culers es van imposar al camp del Mollet en un partit en què van haver de demostrar la seva capacitat de competir. L’Aleví B es va avançar amb el 0-1, però l’equip rival va reaccionar i va empatar. A partir d’aquell moment els barcelonistes van ser més intensos i van aconseguir marcar dos gols més que van segellar la victòria. Amb aquest resultat l’Aleví B se situa, provisionalment, com a tercer classificat amb dos enfrontaments menys que la resta d’equips. Els golejadors van ser Xavi Espart i Joel Escaler (2). El proper matx es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra la Fundació Unió Esportiva Cornellà, novè classificat.

ALEVÍ C - IGUALADA

27 punts de 27 possibles! (8-0)

Els de Dani Horcas es van endur la victòria (8-0) en el partit disputat contra el cuer de la classificació. L’equip culer va dominar el matx en tot moment i va assolir un triomf clar. Ja al minut 2 el marcador reflectia l’1-0 que va obrir el camí perquè els joves blaugrana aconseguissin un gran resultat. Gràcies a la victòria, l’Aleví C ha sumat tots els punts possibles en les nou jornades diputades fins ara i es manté líder. Els golejadors del duel van ser: Raul Chirveches, Guillermo Fernández (4), Roger Casadevall i Samakaou Nomoko (2). La següent jornada tindrà lloc al camp de l’Escola Futbol Gavà C, quart classificat.

BARCELONISTA TERLENKA – ALEVÍ D

Gran remuntada a camp contrari (3-5)

Gran partit el que va signar l’Aleví D al camp del Barcelonista Terlenka on va haver de lluitar molt per emportar-se els tres punts (3-5). L’equip local dominava el partit per 2-0 al minut 4 i per 3-1 al minut 35 després de que David Juan fes el primer gol blaugrana. L’Aleví D va reaccionar amb caràcter i va anotar quatre gols en 10 minuts per donar-li la volta al partit. Gerard Fragoso (m. 41), Álex Cantarell (m. 43), Aymar Llanas (m. 44) i Broulaye Chama (m. 51) van ser els autors de les dianes. L’Aleví D, líder amb dos punts d’avantatge respecte al Can Buxeres, rebrà la propera setmana la visita del Racing Sarrià, onzè classificat.

GIMNÀSTIC MANRESA B – BENJAMÍ A

Gran victòria a domicili (0-6)

Els nois d’Òscar Jorquera van sumar els tres punts contra el Gimnàstic Manresa B en el partit corresponent a la desena jornada de Lliga. El matx va començar amb bon peu per als blaugranes, ja que al minut 14 el marcador reflectia un 0-3 que sentenciava el duel. El gran joc coral de tot l’equip culer va permetre que el Benjamí A sumés una nova victòria que li permet seguir com a primer classificat a la taula. Els golejadors van ser Fran Orduña, Jordi Pesquer, Michal Zuk, David Obinna (2) i Pau Puigvert. El pròxim duel del Benjamí A, líder empatat a 30 punts amb la Fundació Cornellà B, es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Sant Cugat B, sisè classificat.

BENJAMÍ C - CUBELLES CF

Gran triomf a casa! (9-0)

El Benjamí C continua imparable en Lliga i ja suma 27 punts de 27 possibles. Els d’Albert Puig van superar el Cubelles per 9-0 en un gran partit del conjunt culer. El bon joc coral de tot l’equip va permetre que els jugadors barcelonins sentenciessin el matx a la primera part i poguessin gestionar l’avantatge durant els segons 45 minuts. Gràcies al resultat obtingut, els joves blaugrana continuen al capdavant de la classificació en solitari. Els golejadors van ser: Guillem Molina, Roc Martinez (2), Ebrima Tunkara (4) i Sergi Font (2). Els barcelonistes visitaran el camp de la Terlenka Barcelonista, tretzè classificat, la propera jornada de Lliga.

MARTINENC – BENJAMÍ D

Derrota contra el segon classificat (3-1)

Els nois de David Sánchez no van poder sumar els tres punts al camp del segon classificat, el Martinenc B. Els blaugranes ho van intentar en tot moment, però no van poder remuntar el 3-0 en contra. Els joves culers es van mostrar molt voluntariosos i van demostrar una gran actitud tot i el resultat desfavorable. Gràcies a l’empenta, finalment va arribar el gol del Benajmí D, obra de Guifré Valdivia al minut 47. Tot i la derrota, l’equip barceloní es manté com a líder de la classificació, i la propera jornada rebrà la Fundació Esportiva Hospitalet Atlètic, catorzè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

PREBENJAMÍ - FUNDACIÓ UE CORNELLÀ H

Derrota a casa (1-3)

Els petits de Daniel Segovia no van poder sumar la tercera victòria consecutiva en el partit disputat contra la Fundació UE Cornellà. Els culers van aconseguir empatar a 1 al minut 46 mitjançant Ethien Garrido, però l’equip rival va capgirar el partit. Tot i la derrota, els blaugranes van demostrar el seu esperit de lluita i ho van intentar fins al final. Amb aquest resultat, els joves culers continuen com a quarts classificats. El proper compromís tindrà lloc al camp del Sant Andreu de la Barca, tercer classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut