Lesió de Rafinha: té un trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre

Lesió de Rafinha: té un trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre

El jugador va notar unes molèsties durant el partit al Wanda Metropolitano i en els propers dies es procedirà a tractament quirúrgic

Els Serveis Mèdics del FC Barcelona han confirmat que el jugador del primer equip Rafinha té un trencament del lligament encreuat anterior (LEA) del genoll esquerre. El blaugrana, que va notar unes molèsties durant el partit contra l'Atlètic al Wanda Metropolitano, haurà de sotmetre's en els pròxims dies a tractament quirúrgic.

Rafinha, doncs, té una greu lesió que el mantindrà apartat dels terrenys de joc. Aquesta temporada el brasiler ha jugat quatre partits de Lliga, dos de Champions i el de la Supercopa d'Espanya, i ha estat titular en duels tan importants com el de l'Inter o el del Reial Madrid, que va acabar en el triomf blaugrana per 5-1.

Amb aquesta lesió, el jugador haurà de tornar a passar pel quiròfan, després de la greu lesió que ja es va fer al setembre del 2015 contra la Roma, quan va estar 202 dies de baixa per un trencament del lligament encreuat anterior, encara que en aquell cas al genoll dret.

La mala sort també el va portar a caure lesionat el 2 d'abril del 2017 contra el Granada. Durant els seus 290 dies d'absència se li va practicar una artroscòpia al genoll dret per solucionar la lesió al menisc intern.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut