Atlètic Llevant – Barça B: Empat insuficient (0-0)

Atlètic Llevant – Barça B: Empat insuficient (0-0)

L’equip blaugrana suma un punt contra el conjunt valencià en un duel en què els jugadors barcelonins han gaudit de les millors ocasions

Els de Garcia Pimienta han sumat un punt al camp de l’Atlètic Llevant en un partit en què han dut la iniciativa durant els 90 minuts i en què han merescut més. Els culers han disposat de les ocasions més clares per trencar la igualada, però s’han topat amb un Olmedo molt inspirat. En aquest sentit, cal destacar el duel de Collado, que ha estat el jugador més perillós sobre la gespa.

El Barça B, el dominador

L’equip culer ha sortit al terreny de joc amb ganes d’endur-se els tres punts, i ràpidament ha controlat el partit. A través del domini de la pilota ha arribat la primera ocasió del matx, un xut de Collado que ha marxat per sobre del travesser. Poc després el jugador sabadellenc ha estat a punt de trencar l’empat amb una rematada des de fora l’àrea que ha aturat Olmedo. Els barcelonistes han gaudit de més oportunitats per fer el 0-1, però l’equip rival s’ha mostrat sòlid en defensa i ha impedit el gol visitant.

El marcador no es mou

A la represa els de Garcia Pimienta han sortit més intensos i més atrevits de cara a porteria. D’aquesta manera, Araujo ha estat a punt de marcar el primer gol culer en una rematada de cap. Precisament el jugador del Barça B ha hagut de retirar-se en llitera per un traumatisme cranioencefàlic. Malgrat estar conscient, ha estat traslladat a l’hospital per fer-li seguiment i més proves mèdiques. Aquesta circumstància del joc ja ha deixat el partit vist per a sentència, perquè cap dels dos equips ha aconseguit trencar la igualada.

El proper enfrontament es disputarà al Miniestadi contra el València Mestalla. Els blaugranes volen tornar a sumar els tres punts per continuar lluitant per les primeres posicions de la classificació.

LA FITXA

Atlètic Llevant, 0
Barça B, 0

Atlètic Llevant: Olmedo, Pascual, Genís, Javier Soler, Álvaro Moreno, Fran, Joan (Blesa, min 77), Pepelu, Raúl, Arturo Molina, Álex Gil (Christian, min 67).

Barça B: Carevic, Wague, Araujo, Chumi, Miranda, Monchu, Carles Pérez (Guillem, min 85), Riqui Puig, Abel Ruiz (Mujica, min 72), Collado, Ballou (Jandro, min 80).

Gols: -

Àrbitres: Alejandro Sánchez Alba. Ha amonestat els jugadors blaugrana Chumi (min 20) i Wagué (min 29). També ha mostrat targeta groga als rivals Pascual (min 42) i Fran (min 76).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut