Barça Lassa – Olimpia Milano: Un rival d’entitat

Barça Lassa – Olimpia Milano: Un rival d’entitat

Els blaugranes reben un Armani Exchange que ha començat el curs amb sis triomfs i tan sols dues derrotes (21h)

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 21h i en directe per Movistar+, l’AX Armani Exchange Olimpia Milano en la que serà la 9a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que venen de caure a Atenes, volen sumar el triomf en el segon partit de la setmana a Europa contra un rival que ha sumat sis triomfs en els primers vuit partits.

El rival

Compta amb dos dels màxims anotadors de la competició, el base Mike James (19,5) i Vladimir Micov (17.5) i té un equip molt complet amb homes que poden anotar des de l’exterior com Bertans (7,8), Jeff Brooks (50% en triples), Mindaugas Kuzminskas o Curtis Jerrells. Pel que fa als seus pivots, el lituà Arturas Gudaitis, amb 11,6 punts i 6,6 rebots per partit, és un dels homes interiors més determinants juntament amb Kaleb Tarczewski.

El Barça

Disputarà el segon partit de la setmana, el primer d’ells al Palau, contra un rival que s’ha mostrat molt sòlid en aquest inici de curs. El triomf és realment important per als homes de Pesic per poder sumar el sisè triomf i igualar d’aquesta manera l’equip italià en la taula. Els blaugranes, que segueixen en posicions de Play-off.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut