Panathinaikos OPAP – Barça Lassa: Superats en un duel igualat (76-70)

Els de Svetsilav Pesic cauen contra el conjunt grec en un duel ajustat i els blaugranes trenquen la ratxa de cinc victòries seguides a l’Eurolliga

Derrota ajustada en un partit molt igualat (76-70). El Barça Lassa ha caigut en la seva visita al Panathinaikos OPAP en un duel en què les diferències han estat reduïdes, excepte alguns minuts amb avantatge local proper als 10 punts, i en què els de Svetislav Pesic han lluitat fins al darrer moment per endur-se el triomf, però sense fortuna.

Un duel marcat per la manca d’encert ofensiu dels dos conjunts en els primers minuts de joc. Les imprecisions i les defenses han regnat en els primers compassos de partit, si bé en els darrers minuts del quart els dos conjunts han trobat l’encert ofensiu. La igualtat, però, s’ha mantingut i dues accions ofensives consecutives del conjunt grec han servit per situar el 12-8 al final del primer quart.

El Barça Lassa ha encaixat un parcial de 8-0 de sortida en el segon període i això ha marcat les primeres diferències clares en el marcador. Els blaugranes han reduït el desavantatge fins a situar-se a tan sols quatre punts per sota (27-23, min 17) amb un inspirat Séraphin. Tot i això, el Panathinaikos ha pogut mantenir el seu avantatge i amb un triple sobre la botzina de Langford ha situat el 34-25 al descans.

Retallen diferències

Els homes de Svetislav Pesic han lluitat en tot moment i han millorat ofensivament des de la defensa. D’aquesta manera, els blaugranes han anat reduint progressivament el desavantatge fins a situar-se novament a dos punts amb un triple de Kuric (42-40, min 36). Les sensacions blaugranes eren positives i Heurtel empataria el matx després de molts minuts per darrere en el marcador. Després d’un intercanvi de cistelles, el resultat s’ha mantingut igualat (55-50).

Sense fortuna en un final obert

El darrer període ha mantingut el Panathinaikos per davant en el marcador però amb diferències inferiors als cinc punts. D’aquesta manera, els culers han arribat al tram decisiu del matx amb opcions d’igualar el marcador i intentar capgirar-lo. Els blaugranes, però, no han estat afortunats en les darreres accions del matx i no han pogut sumar el sisè triomf consecutiu a l’Eurolliga.