Cinc partits de Lliga fins a final d’any

Cinc partits de Lliga fins a final d’any

El derbi contra el RCD Espanyol i el duel del proper dissabte contra l’Atlètic de Madrid són els partits més destacats dels que resten per al 2018

El conjunt entrenat per Valverde disputarà cinc partits de Lliga més fins a final d’any: contra l’Atlètic de Madrid, el Vila-real, l’Espanyol, el Llevant i el Celta. Tots seran complicats i posaran a prova un Barça que vol acabar l’any com a líder. Els repassem.

Atlètic de Madrid – FC Barcelona (24/11 a les 20.45 h)

El conjunt del ‘Cholo’ Simeone és l’actual tercer classificat (23 punts), i la seva amenaça ofensiva principal és l’ariet francès Antoine Griezmann, que, tot i haver aconseguit només tres gols, sempre genera perill a la porteria rival. Difícil partit al Wanda Metropolitano per als de Valverde.

FC Barcelona – Vila-real (2/12 a les 18.30 h)

El Vila-real és el setzè classificat amb 11 punts en 12 jornades, i visitarà el Camp Nou el diumenge 2 de desembre. El seu home més destacat és l’exblanc-i-blau Gerard Moreno, que va arribar a l’equip entrenat per Javi Calleja aquest estiu. Tot i que no es troben en una bona situació, l’equip groguet és perillós precisament per la necessitat de punts.

RCD Espanyol – FC Barcelona (8/12 a les 20.45 h)

L’Espanyol de Rubi ocupa la cinquena plaça amb 21 punts, i ha trobat en Borja Iglesias la seva referència en atac (7 gols en 12 partits). El FC Barcelona visitarà el camp de Cornellà-El Prat el dissabte 8 de desembre a les 20.45 h per disputar un dels derbis catalans més esperats dels últims anys. La bona situació que viu l’Espanyol fa que l’exigència sigui màxima en la visita a un estadi sempre complicat.

Llevant UD – FC Barcelona (16/12 a les 20.45 h)

El Llevant és el vuitè classificat (17 punts) gràcies als sis gols de Roger i els quatre de Morales al campionat nacional. El partit es disputarà al Ciutat de València el diumenge 16 de desembre, un camp que la temporada passada ja va veure com el Barça perdia per 5-4, l’única derrota a la Lliga 2017/18 dels de Valverde.

FC Barcelona – Celta (22/12 a les 18.30 h)

El Celta està a la part mitjana baixa de la classificació (catorzè amb 14 punts), però compta amb un davanter de gran nivell tècnic com és Iago Aspas, que fins ara ha anotat vuit gols. El matx tindrà lloc al Camp Nou el dissabte 22 de desembre. La temporada passada el partit ja va acabar amb empat a 2.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut