Barça Lassa – TTG Ugra Yugorsk: Objectiu: la Final Four!

Barça Lassa – TTG Ugra Yugorsk: Objectiu: la Final Four!

Els d’Andreu Plaza, que arriben a l’últim partit d’aquesta Elite Round empatats a punts amb els russos, passaran a la Final Four si sumen un punt gràcies al gol average

Ha arribat el dia, l’hora de la veritat. L’Elite Round es troba en el seu moment més decisiu i aquest diumenge s’acabarà amb el partit més esperat: Barça Lassa - TTG Ugra Yugorsk (13.15h, Esport3). El guanyador tindrà el gran premi de l’accés a la Final Four de la UEFA Futsal Champions League. En cas d’empat, i com que els d’Andreu Plaza afronten el partit amb una diferència de gols més amplia (els blaugranes tenen un +7, els russos un +2), el classificat seria el Barça.

Un duel inèdit a Europa, en què tots dos equips, campions de la competició en alguna edició, arriben amb dues victòries a la classificació. Els catalans van derrotar l’Ekonomac amb un 6-1 i el Futsal Rekord per un 3-1, mentre que el Gazprom va vèncer els polonesos per 4-3 i els serbis amb un 3-2.

Enfrontament de campions

Els homes dirigits per Temur Alekberov són els actuals campions de la lliga de Rússia. Té una combinació de jugadors internacionals, principalment russos, entre els quals destaca algun talent com Chishkala o Signev, encara que també algun veterà contrastat com Shayakhmetov o Afanasiev. S'afegeixen els jugadors de la selecció russa Lyskov, un bon pivot, i Davydov, així com el porter de la selecció de Geòrgia Kupatadze, que ha fet quatre gols en aquesta Champions. Amb els quatre brasilers de màxim nivell, com són Nando, Marcenio, Katata i Caio, l’Ugra és un equip compensat i competitiu en totes les posicions, que voldrà accedir a la Final Four per assolir el títol que va guanyar l’any 2016.

El Palau, però, haurà de dir la seva i empènyer el Barça Lassa a la seva segona Final Four en dues temporades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut