Juvenil A- Gimnàstic Manresa: Victòria treballada (2-0)

Els de Denis Silva sumen una nova victòria contra el conjunt del Bages en un partit que s’ha decidit en la segona meitat

El Juvenil A ha sumat tres punts més en el partit disputat contra el Gimnàstic de Manresa (2-0) a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugrana s’han endut la victòria gràcies als gols aconseguits a la segona meitat. Jandro ha fet l’1-0 amb un golàs que ha trencat la igualada (min.60) i, poc després, Peque ha fet el 2-0 definitiu (minut 76). Amb aquest resultat el conjunt barceloní se situa provisionalment com a primer classificat amb 25 punts en 12 jornades.

Els de Denis Silva han sortit al terreny de joc amb la idea clara de dominar el partit des del control de la pilota. D’aquesta manera el Juvenil A ha aconseguit tancar l’equip rival molt enrere gràcies a la fluïdesa en la circulació de la pilota. Tot i la qualitat dels blaugrana en la creació, el Gimnàstic Manresa ha creat un entramat defensiu que ha dificultat que el conjunt barceloní generés ocasions de perill. Després d’uns bons minuts de joc, Peque ha estavellat una pilota al pal en el minut 30 en el que ha sigut la ocasió més clara en la primera meitat, que ha acabat 0-0.

Arriben els gols

En la represa, els jugadors blaugrana han sortit més intensos que en els primers 45 minuts amb la intenció clara d’endur-se els tres punts. El bon joc dels culers ha permès que, en el minut 60, Jandro hagi posat per davant als de Denis Silva (1-0) amb un xut fort que ha entrat per l’escaire. Amb el resultat a favor, el partit s’ha obert i els jugadors barcelonins han pogut imposar el seu joc.

Gràcies a la capacitat dels blaugrana per trobar espais a l’esquena dels visitants, ha arribat el segon gol, obra de Peque en el minut 76 (2-0). El Juvenil A ha gaudit de més ocasions per ampliar la diferència al marcador però s’ha topat amb una defensa rival molt expeditiva. Amb aquesta victòria, els blaugrana confirmen les bones sensacions dels últims partits i se situen provisionalment com a líders amb 25 punts en 12 jornades disputades.

Juvenil A, 2
Gimnàstic Manresa, 0

Juvenil A: Pol, Rosanas, Alejandro, Rojas (Comas, min.80), José Martínez, Álvaro Sanz, Konrad (Serrano, min.70), Jandro (Nico, min.67), Peque, Antonio Jesús (Marqués, min.58), Ansu.

Gimnàstic Manresa: Iu, Jose Alberto (Padillo, min.62), Muñoz (Culell, min.77), Hanza, Pladevall, Biel, Cáceres (Marcos, min.70), Nil, Gassan, Guliás, Aleix (Eric, min.77).

Gols: 1-0, Jandro (min.60); 2-0, Peque (min.76).

Àrbitre: Rodríguez Diaz. L’àrbitre ha amonestat al jugador culer Alvaro (min.71).