Coneixem els rivals de l'Elite Round

Coneixem els rivals de l'Elite Round

De la mà de Miguel Andrés, segon entrenador del Barça Lassa, fem un breu repàs del que has de saber sobre el TTG-Ugra Yugorsk, l'Ekonomac-Kragujevac i el Record Bielsko-Biała.

Gazprom Ugra Yugorsk

PAÍS: Rússia

CLASSIFICACIÓ LLIGA: Amb 20 punts és el 4t classificat de la Lliga Russa, però ha jugat quatre partits menys que el líder, que suma 30 punts.

PRECEDENTS: El Barça Lassa - Gazprom és un duel inèdit en competició europea

EQUIP: És un equip potent a Rússia. Té una combinació de jugadors internacionals, principalment russos, entre els quals destaca algun talent com Chishkala o Signev, encara que també algun veterà contrastat com Shayakhmetov o Afanasiev. S'afegeixen els jugadors de la selecció russa Lyskov, un bon pivot, i Davydov, així com amb el porter de la selecció de Geòrgia Kupatadze, i els quatre brasilers de màxim nivell, Nando, Marcenio, Katata i Caio, formen un equip súper compensat i competitiu en totes les posicions.

KMF Ekonomac Kragujevac

PAÍS: Sèrbia

CLASSIFICACIÓ LLIGA: Van primers a la Lliga de Sèrbia, amb 24 punts, sis més que el segon classificat.

PRECEDENTS: El Barça Lassa sí que es va enfrontar l'Ekonomac en l'última Elite Round de Pescara, amb victòria blaugrana en un partit molt ajustat (3-2).

EQUIP: L'equip el formen molts jugadors de la selecció sèrbia. Destaquen jugadors com Marko Perić, Slobodan Rajčević o Nikola Rnić, dels més experimentats i tres jugadors fonamentals de la selecció sèrbia, o l'ucraïnès Dmytro Sorokin. A més, els brasilers Igor, Divanei, un esquerrà amb una rematada important, i Thales.

Record Bielsko-Biała

PAÍS: Polònia

CLASSIFICACIÓ LLIGA: 2n a la Lliga de Polònia, amb 15 punts, però amb un partit menys que el líder, que només té un punt més.

PRECEDENTS: Hi ha dos precedents entre el Barça Lassa i el Futsal Rekord, i tots dos són molt recents. I és que els dos equips es van enfrontar en l'última pretemporada, a Barcelona, amb doble victòria blaugrana: 11-0 i 7-1.

EQUIP: Fonamentalment els jugadors que disputen els minuts importants i tiren del carro són integrants de la selecció de Polònia. Podem destacar Michał Kubik, però també Artur Poplawski i Michał Marek, dels màxims golejadors de la lliga del seu país.

I ara... el test dels rivals de l'Elite Round

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut