Celebració dels 25 anys de la Penya Barcelonista Binissalem

Celebració dels 25 anys de la Penya Barcelonista Binissalem

Maria Teixidor, vicesecretària de la Junta Directiva, encapçala la representació del Club en una jornada en la qual també van estar presents els exjugadors Asensi, Estella i Nadal

La Penya Barcelonista Binissalem va celebrar el divendres 9 de novembre la commemoració del seu 25è aniversari en un acte que va reunir al voltant de 140 penyistes en aquesta localitat mallorquina.

L’acte va comptar amb la presència de la vicesecretària de la Junta Directiva del FC Barcelona, Maria Teixidor, i dels exjugadors blaugrana Juan Manuel Asensi, Joan Josep Estella i Miquel Àngel Nadal.

La celebració dels 25 anys de la penya de Binissalem va tenir un important protagonisme femení, ja que a més de la presència de Maria Teixidor, la jornada es va convertir en tot un homenatge a la presidenta de la penya, Àngela Lladó, que està al capdavant de l’entitat des de la seva inauguració, com va recordar ella mateixa durant el sopar d’aniversari: “Em van dir que seria presidenta durant tres mesos fins que trobessin algú altre i d'això ja fa 25 anys”.

Sor Lucía Caram, patrona de la Fundació del FC Barcelona, també va estar al costat dels penyistes de Binissalem després d’haver fet una de les seves xerrades sobre la pobresa infantil i el projecte Invulnerables en un acte organitzat per la penya de Santa Maria del Camí de Mallorca, i també hi van ser presents Marta Simorra, membre de la Comissió de Disciplina del Club, i Francesca Coll, directora Insular del Patrimoni del Consell de Mallorca, entre molts altres penyistes.

Recepció a l'ajuntament i sopar commemoratiu

La celebració va iniciar-se a l’ajuntament de Binissalem, on l’alcalde Víctor Martí va presidir l’acte de benvinguda als participants en aquest aniversari, i María Teixidor va pronunciar unes paraules en què va destacar la importància dels valors esportius en la relació entre esport i ciutadania.

Després de la recepció institucional, la celebració del 25è aniversari es va traslladar a un restaurant de la localitat, on va tenir lloc el sopar commemoratiu amb presència de membres de la penya local, d’altres penyes convidades i de la Federació de Penyes Barcelonistes de Balears, amb el seu president Òscar Escoda al capdavant.

Després de l’intercanvi d’obsequis i de l’homenatge a la resta de socis fundadors de la penya, va arribar l’hora dels parlaments, que va concloure Maria Teixidor destacant el gran ambient que s’havia respirat al llarg de la jornada. “És fantàstic poder descobrir que en un racó de Mallorca hi ha un lloc com aquest en què es viu el Barça amb tanta intensitat. 25 anys demostren la constància de la penya i la seva forta presència al municipi. Gràcies pel vostre suport i entre tots hem de seguir construint el Barça del futur i buscar la unió en la riquesa de la diversitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut