Montakit Fuenlabrada - Barça Lassa: El Fernando Martín espera el Barça

Montakit Fuenlabrada - Barça Lassa: El Fernando Martín espera el Barça

Menys de 48 hores després de superar el Maccabi al Palau Blaugrana els de Pesic visiten el Fuenlabrada en la setena jornada de la Lliga Endesa

El Barça Lassa visita aquest dissabte, a les 18 h i en directe per Movistar Deportes (Dial 53), el Montakit Fuenlabrada en la que serà la setena jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que estan invictes en competició domèstica amb un balanç de 6-0, volen continuar sumant a domicili per mantenir el lideratge de l’ACB.

El rival

Compta amb un equip amb molta anotació exterior. Tomás Bellas (7,2), Marko Popovic (9,7), Pako Cruz (12) i l’exblaugrana Marc Garcia (12,3) són tres dels jugadors més perillosos d’un Montakit Fuenlabrada que té un balanç de dos triomfs i quatre derrotes. Cal no oblidar tampoc altres jugadors com Daniel Clark (7,2), Ian O’Leary (6), Eyenga (5,3), Zanna (5,8) i Rupnik (5,8), que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Arriba a Fuenlabrada amb tots els jugadors disponibles i amb la moral ben alta després d’aconseguir cinc triomfs de manera consecutiva entre Lliga Endesa i Eurolliga (Bayern, València Basket, Darussafaka, Divina Joventut i Maccabi Tel Aviv). A Fuenlabrada els de Pesic volen sumar la sisena victòria consecutiva i la que seria la setena d’un Barça Lassa que s’ha mostrat molt sòlid a la Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut