Juvenil A- RCD Espanyol: Derrota en un derbi igualat (2-3)

Els de Denis Silva no han pogut superar el conjunt blanc-i-blau en un partit que ha estat molt disputat i en què les jugades d’estratègia rivals han decantat la balança

El conjunt blaugrana no ha pogut sumar els tres punts en el partit disputat contra el RCD Espanyol (2-3). Els barcelonistes s’han avançat mitjançant Anssu, però els blanc-i-blaus han aconseguit l’empat abans del final de la primera part gràcies a un gol d’Iván Gil. A la represa, el conjunt rival s’ha avançat al marcador mitjançant Genar Fornés, que ha trobat la rèplica en un segon gol d’Ansu de penal. Finalment, Genar Fornés ha tornat a avançar l’equip visitant per posar el definitiu 2-3.

El Juvenil A ha sortit amb les idees clares al derbi català, i en els primers minuts ha aconseguit controlar la pilota i el mig del camp. Així, en la primera ocasió clara del matx per als culers, Anssu ha aconseguit fer pujar el 1-0 al marcador amb un xut col·locat al minut 17 després d’una gran triangulació blaugrana. El gol ha travat el duel, però al minut 38 el juvenil de l’Espanyol ha materialitzat l’única ocasió que ha tingut a la primera part mitjançant Iván Gil per empatar abans del descans.

El Juvenil A perd en l’intercanvi de cops

A la represa el domini de la pilota ha estat molt més disputat que a la primera meitat, la qual cosa ha reflectit la igualtat entre els dos conjunts. En un servei de cantonada rival al minut 54, Genar Fornés ha avançat els blanc-i-blaus amb un cop de cap que no ha pogut aturar Tenas. Tot i això, la reacció blaugrana no s’ha fet esperar, i al minut 57 Anssu ha forçat un penal que ell mateix s’ha encarregat de transformar. A partir d’aquest moment l’enfrontament ha entrat en una dinàmica molt més elèctrica, i el Juvenil A ha gaudit de bones aproximacions a l’àrea rival, com un xut potent de Konrad al minut 71 que ha sortit desviat per poc.

Malgrat les ocasions blaugrana, el RCD Espanyol s’ha tornat a avançar a l’electrònic al minut 73 gràcies a un segon gol de Genar Fornés, que ha connectat un nou remat amb el cap en una jugada d’estratègia. El Juvenil A ha intentat la remuntada, però la defensa blanc-i-blava ha aturat els peus a l’atac dels de Denis Silva, i ha evitat que el conjunt culer igualés el partit. Tot i aquest resultat, el Juvenil A barcelonista es manté al capdavant de la classificació amb 19 punts.