Presentats els equips de formació del Barça Lassa d’Handbol

Presentats els equips de formació del Barça Lassa d’Handbol

La Ciutat Esportiva, amb la presencia del President Bartomeu, ha acollit la trobada

Dilluns a la tarda ha tingut lloc la presentació dels equips de formació de l’handbol. Aquesta és la primera presentació, a la que seguiran, en proper dies, les presentacions del bàsquet, el futbol sala i l’hoquei patins.

Josep Maria Bartomeu estava acompanyat del directiu responsable de la secció, Jordi Argemí, de l’Albert Soler, de David Barrufet, de Toni Garcia i de Xavi Pascual. Tots ells han pogut saludar els 105 joves jugadors i la trentena de tècnics, que composen les categories base de l’handbol blaugrana.

Posteriorment, i després de la fotografia de tot el grup, els jugadors i els seus familiars, presents a la grada del pavelló, han tingut una sorpresa: la presencia del capità blaugrana, Víctor Tomás, que s’ha realitzat una fotografia amb tots els jugadors.

Acte seguit s’han realitzat les fotografies de cadascú dels sis equips de la base de l’handbol i mentre es realitzaven, diversos jugadors han parlat de les seves experiències com a porters, residents a La Masia, el treball a la Residència Blume… tot conduit per Cristina Collado de Barça TV, acompanyada de Tomás i Xavi Pascual.

Jan Blas, de l’Infantil B, ha parlat en nom dels jugadors, David Barrufet s’ha dirigit a nens i familiars per destacar la feina en valors i el treball que s’està realitzant des de Masia 360, amb els joves del FC Barcelona i finalment Jordi Argemí ha clos l’acte amb el seu parlament

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut