Inter – Juvenil A: A per una victòria de prestigi!

Inter – Juvenil A: A per una victòria de prestigi!

14.00 HORES (Movistar Liga de Campeones) El Barça, primer classificat del Grup B amb 7 punts, busca un cop d’efecte a Milà que li asseguri la classificació davant d'un rival que va vendre molt cara la seva derrota al Miniestadi

El Juvenil A torna a la UEFA Youth League. I ho fa en una situació immillorable. Líder del Grup B, amb 7 punts, i amb l’oportunitat de sentenciar la seva classificació si guanya aquesta tarda a Milà al camp d’un Inter que, malgrat haver sumat només un punt en tres partits, va vendre molt cara la seva derrota al Miniestadi a la darrera jornada (2-1). El partit es juga a les 14.00 hores a l’estadi Ernesto Breda i es podrà seguir en directe per Movistar Liga de Campeones.

“L’equip arriba amb ganes, malgrat les dues derrotes consecutives a la Lliga, i volem refermar aquesta primera posició davant d’un Inter necessitat de punts que s’ho juga tot. Serà difícil perquè crec que es veurà un Inter molt més ambiciós que a Barcelona. Nosaltres ho tenim molt clar: anirem a per la victòria”, ha explicat el tècnic Denis Silva que té les baixes per aquest partit dels lesionats Álex Baño, Rosanas, Antonio Sola, Lucas, Labinot i Marqués.

La convocatòria del Juvenil A està formada per: Tenas, Pol, Vilà, Alejandro, Comas, Rojas, José Martínez, Álvaro Sanz, Jandro, Antonio Jesús, Nico, Nils, Iván Bravo, Ilaix, Ansu, Peque, Serrano, Konrad i el jugador del Barça B Guillem.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut