Doble derrota del Barça de voleibol

L’equip femení va sumar la primera derrota de la temporada, mentre que els de David Lorente no van poder puntuar davant el Textil Santanderina

Cap de setmana complicat per als conjunts del Barça de voleibol. Dissabte el CVB Barça no va poder superar el Minis de Arluy VB Logronyo, les líders de la competició, i va caure per un set a tres, mentre que avui, diumenge, el conjunt de David Lorente tampoc ha pogut vèncer el Textil Santanderina i ha caigut pel mateix resultat.

Continuen a la zona alta

Les blaugranes, tot i plantar cara a les líders de la competició, no van poder puntuar ahir, dissabte, al Poliesportiu de La Marina. El partit no va començar de la millor manera per a les catalanes, que van perdre el primer set per 16-25. En el segon les visitants van tornar a portar el ritme del partit i van posar el 0-2 gràcies al 20-25 del segon parcial. Al tercer set les barcelonistes van reaccionar i van poder posar el 1-2, però el Minis de Arluy VB Logronyo va acabar tancant el matx en el quart set (20-25).

Aquesta és la primera derrota de la temporada per al Barça de voleibol femení, que es manté en tercera posició amb 9 punts de 12 possibles.

Buscant la primera victòria

Per la seva banda, el conjunt dirigit per David Lorente tampoc ha pogut guanyar aquest diumenge al Parc Esportiu de Llobregat i ha caigut per 1-3 davant el Textil Santanderina. Després de cedir els dos primers sets (22-25/22-25), els blaugranes han reaccionat i s’han emportat el tercer set per un ajustat 25-23. En el quart set, però, els visitants han sortit millor a pista i han agafat un avantatge de deu punts que ha servit perquè el Textil Santanderina s’emportés el set (11-25) i el duel (1-3).

La setmana que ve els culers tindran una oportunitat d’or per sumar la primera victòria de la temporada. El Barça intentarà superar el cuer de la Lliga, el Conectabalear CV Manacor, equip que encara no ha puntuat aquest curs.