Barça Lassa – Club Patí Vic: Continua el ple de victòries! (5-0)

Els blaugranes sumen la setena victòria consecutiva a l’OK Lliga i reafirmen el liderat en solitari amb vint-i-un punts

Ha arribat el setè triomf consecutiu a la competició domèstica. El conjunt d’Edu Castro ha guanyat el Club Patí Vic per un contundent 5 a 0 en el partit corresponent a la setena jornada de l’OK Lliga. Els golejadors culers han estat Marc Gual, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Ignacio Alabart i Joao Rodrigues.

El matx ha començat amb un ritme molt elevat i amb diverses ocasions de gol per als dos conjunts. Però, a través del control de la bola, els blaugranes han aconseguit dominar el duel. Els barcelonistes s’han avançat amb un gol de Marc Gual (min 6) en una magnífica jugada de Pau Bargalló, que des de darrere la porteria ha servit una gran assistència per al de Sant Sadurní. Quatre minuts després, a partir d’un xut llunyà d’Ignacio Alabart en què la bola ha anat al pal i a l’esquena del porter visitant abans d’entrar, ha arribat el 2-0 a l’electrònic.

Els vigatans han disposat d’una doble ocasió de gol als darrers instants del primer temps, però Aitor Egurrola ha estat sensacional sota pals. Finalment s’ha arribat al descans amb el 2 a 0 al marcador.

Sentència blaugrana

A la represa el conjunt visitant ha sortit amb un plus d’intensitat en defensa, fet que ha complicat l’arribada d’ocasions clares del Barça Lassa. Però els d’Edu Castro, a partir de la bona circulació de bola ofensiva, han retrobat les ocasions de gol per continuar augmentant la diferència a l’electrònic. Al minut 35 Sergi Panadero ha situat el 3 a 0 després d’una bona acció individual dins l’àrea vigatana. Set minuts més tard, Pau Bargalló confirmava els bons minuts de joc dels blaugranes marcant el quart gol. I ja als darrers instants del matx, a partir d’una extraordinària jugada col·lectiva blaugrana capitanejada per Marc Gual, Joao Rodrigues ha definit a les mil meravelles i ha sentenciat amb el definitiu 5 a 0.

El proper enfrontament, corresponent a la Jornada 8 de l’OK Lliga, serà el dissabte 10 de novembre a les 19.30 h contra el CE Noia.