Inter – Juvenil A: Victòria per reforçar el liderat (0-2)

Els blaugranes s’imposen al conjunt italià amb les dianes de Peke i Nico i amplien el seu avantatge al capdavant del grup B de la Youth League

Triomf que deixa al Juvenil A encara més líder del grup B de la UEFA Youth League. Les dianes de Peke, a la primera part, i Nico al temps afegit han servit als de Denis Silva per obtenir un triomf de prestigi al camp de l'Inter (0-2) en un duel obert i amb les millors ocasions per als barcelonistes, que deixen encarada la classificació.

Amb domini de la pilota i generant les primeres aproximacions de perill. Així ha començat el duel el Juvenil A. Antonio Jesús i Peke han estat els protagonistes de les primeres aproximacions blaugranes, sense sort de cara a porteria. Al minut 12, Konrad ha fet una bona centrada des de la banda dreta, però Peke no ha pogut rematar. Pocs minuts després Jose Martínez ho ha provat amb una rematada de cap que ha aturat el porter italià.

L’Inter, però, no s’ha rendit i ha tingut la ocasió més clara al minut 33 amb una rematada de Persyn que s’ha estavellat al pal de la porteria de Tenas. La insistència blaugrana ha tingut la seva recompensa en el minut 41, quan Peke ha rematat la sortida d’un córner servit per Jandro. Una diana que ha permès al Juvenil A marxar al descans dominant en el marcador (0-1).

Defensen l’avantatge fins al final

A la segona meitat, l’Inter ha tingut més ocasions en atac, però entre la defensa i Arnau Tenas han evitat l’empat del conjunt italià. La més clara del conjunt local ha estat al minut 64, en què Guillem ha salvat el gol de l’Inter sota pals. Els darrers minuts han tingut un partit obert, amb ocasions per als dos conjunts. Al final, en una jugada personal Nico ha marcat el 0-2 dins l’àrea. Una victòria del Juvenil A que el deixa amb 10 punts com a líder del grup amb quatre punts d’avantatge respecte  el segon classificat, el Tottenham.