Sergi Roberto:

Sergi Roberto: "És important ser primers per estar tranquils"

El '20' blaugrana ha destacat també en roda de premsa que "l'Inter li agrada tenir la pilota i en el seu camp es sentiran més forts, però anirem a per totes"

Sergi Roberto ha parlat aquest dilluns a la prèvia del partit entre l'Inter de Milà i el FC Barcelona, ​​duel corresponent a la jornada 4 de la fase de grups de la Lliga de Campions. El '20' blaugrana ha destacat la importància del matx: "Sabem que si guanyem serem primers de grup. Sortirem amb moltes ganes de fer un gran partit, sempre és important guanyar i quedar primers de cara a les eliminatòries per poder estar més tranquils". "L'equip està en una bona dinàmica i és la línia a seguir", ha afegit.

Pel que fa a la dificultat de jugar fora de casa, Roberto ha recordat: "En els últims anys hem tingut partits fora de casa no molt bons, però aquest any a Wembley vam fer un gran partit i demà sortirem igual que contra el Tottenham". També ha parlat sobre el rival, explicant: "Sabem que l'Inter li agrada tenir la pilota, per això sempre intentàvem pressionar a dalt en el partit al Camp Nou. Ara en el seu camp es sentiran més forts, però intentarem que no estiguin còmodes. Serà un partit molt disputat però anem a per totes, és un d'aquells partits que sempre és especial jugar, un estadi mític de la Champions".

El futbolista culer també ha parlat del possible retorn de Leo Messi: "Estem contents de tenir-lo amb nosaltres, és bo que estigui ja en la dinàmica. Per a nosaltres és molt important, és el millor jugador del món i és normal que una baixa com ell influeixi en l'equip. Però amb la seva baixa hem fet un pas més, hem demostrat que estem tots aquí per sumar i aquesta és la línia a seguir, tenim un gran equip".

Finalment, Roberto ha repassat la seva gran compenetració amb Luis Suárez: "M'entenc bé amb ell, estic molt content amb la seva ratxa i espero que així segueixi i poder seguir ajudant-lo amb assistències". "Vull ajudar l'equip, independentment d'en quina posició jugui, ja sigui en el mig del camp o de lateral", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut