Barça Lassa – UCAM Múrcia: Piconadora blaugrana al darrer quart (105-73)

Els culers tanquen la setmana amb una nova victòria per retrobar-se amb el triomf a l’ACB i situar-se líders, en un gran duel de tot l’equip i on els culers han anotat fins a 37 punts al darrer període

Gran victòria del Barça Lassa davant l’UCAM Múrcia (105-73) que permet els culers retrobar-se amb la victòria a l’ACB i tancar una setmana amb doble triomf, després de la victòria a l’Eurolliga davant el Khimki. Els de Pesic han realitzat un darrer quart d’ensomni, amb un 37-12 de parcial que ha permès sentenciar el partit. Blazic (18 punts), Heurtel (15) i Kuric (13) han estat els jugadors més destacats del conjunt barcelonista, que a més, es situa líder a la classificació de la Lliga Endesa.

El matx ha iniciat de manera favorable per als culers, que han dominat des de l’inici i s’han situat amb un còmode 16-4 als primers cinc minuts de partit, amb Kuric i Oriola com a homes més destacats. El gran parcial blaugrana ha seguit augmentat, arribant a situar-se fins a 22-9, però tot i així, els visitants han reaccionat amb un parcial de 3-8 per acabar marxant al final del primer quart amb un 25-17 al marcador.

Al segon quart, l’UCAM Múrcia ha seguit retallant diferències al marcador amb de nou un bon parcial de 2-8 (27-25), però els de Pesic no han permès capgirar el marcador i han tornat a obrir escletxa al marcador amb un Blazic molt endollat (44-37 al descans). Ja al tercer període, Kuric ha seguit amb el seu recital, i els culers, molt atents en el rebot ofensiu i encertats en el tir, han seguit augmentant la diferència al marcador situant-se a +17 (58-41). Però els visitants de nou han tornat a ficar-se dins del partit amb un parcial de 6-19, apropant-se al marcador amb un 64-60. Finalment, el matx arribaria al darrer quart amb un igualat 68-61 però amb els culers manant al Palau.

Recital blaugrana al darrer quart

Ja a l’últim quart, els barcelonistes han encarrilat el matx per la via ràpida i no han donat opció als visitants. El parcial del quart període ha estat de 37-12, una autèntica piconadora imparable per al Murcia. Un parcial de 14-0 a l’inici del quart, ha permès als de Pesic arribar amb tranquil·litat als darrers compassos del duel per acabar enduent-se amb claredat la victòria. Finalment, 105-73 i els blaugrana que tanquen una bona setmana amb una victòria tant a l’Eurolliga contra el Khimki com a l’ACB.