Els benjamins continuen intractables

Els benjamins continuen intractables

Molt bon paper en aquest inici de temporada dels equips més petits del futbol formatiu amateur blaugrana

CADET A - SANT ANDREU

Victòria de mèrit (5-0)

Els nois de Carles Martínez van sumar tres punts més davant el Sant Andreu en un partit en què es van imposar per un resultat de 5-0. El primer gol blaugrana del matx, obra de Leo dos Reis, no va arribar fins al minut 29, però a partir d’aquell moment els blaugrana van dominar el partit. Abans de la segona part els culers van eixamplar l’avantatge amb un altre gol, d’Arnau Solà, i, en la represa, van sentenciar el partit amb tres gols més d’Alastuey, Mamadou i Gallego. El Cadet A, colíder empatat a 16 punts amb el Gironaproper partit es disputarà al camp del Gimnàstic de Tarragona, quart classificat.

NÀSTIC B - CADET B

Gran triomf a domicili (0-2)

Els nois de Sergi Milà es van saber imposar davant un rival complicat com és el Gimnàstic de Tarragona B. El partit, disputat en camp rival, va agafar color blaugrana a la primera part gràcies als gols marcats en els minuts 20 i 25 obra de Toni Caravaca i Marc Jurado, respectivament. Amb el resultat a favor, el Cadet B va saber gestionar l’avantatge en una segona part on el marcador no es va moure tot i les bones oportunitats que van disposar els blaugranes. En aquest sentit, els tres punts sumats a Tarragona permeten al joves blaugrana continuar lluitant pel liderat i ja sumen cinc jornades consecutives guanyant. El Cadet B, segon a només dos punts del Reus, jugarà també fora la propera jornada al camp del Marianao Poblet, setè classificat.

INFANTIL A - SANT GABRIEL

Empat inesperat (2-2)

Els nois d’Álex Urrestarrazu només van poder sumar un punt en el partit disputat contra el Sant Gabriel a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugrana van començar el matx posant-se per davant en el marcador gràcies a un gol d’Iker Bravo en el minut 5 de partit. Tot i això, l’equip rival no va baixar els braços i va ser capaç de donar la volta al marcador. L’Infantil A es va sobreposar a aquesta situació i, en el minut 60, Cristóbal Muñoz va restablir la igualada a l’electrònic. En els minuts finals, cap dels dos equips va saber materialitzar les ocasions que van tenir i es va arribar al final del partit amb un resultat de 2-2. L’Infantil A, setè classificat, jugarà el proper partit al camp del Gimnàstic Manresa, vuitè classificat.

RAPITENCA - INFANTIL B

Cinquè triomf consecutiu i líders (0-1)

Victòria ajustada per 0-1 del conjunt dirigit per David Sánchez contra un rival de la part alta de la classificació. L’infantil B va certificar tres punts més contra la Rapitenca a l’Estadi Municipal de La Devesa de Sant Carles de la Ràpita. El partit va estar regit per la igualtat entre els dos conjunts, però un gol al minut 30 de Pol Montesinos va decantar el triomf pels blaugranes. Així doncs, l’Infantil B és líder en solitari, amb tres punts d’avantatge respecte el Reus Deportiu B, i encadena cinc jornades consecutives sumant tres punts. El proper partit es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra l’Escola Futbol Base Calafell, tercer classificat.

JÀBAC I TERRASSA - ALEVÍ A

Victòria en majúscules (0-10)

L’equip de Marc Serra es va imposar al camp del Jàbac i Terrassa per sumar tres punts més en un partit que va acabar 0-10. El gran joc desplegat durant tot el partit va permetre als blaugrana gaudir de grans ocasions que van saber materialitzar de cara a la porteria rival. Els gols de Daniel Ávila (3), Xavi Castellanos, Lamine Yamal (2), Marc Bernal (3) i Albert Navarro van ajudar a l’equip culer a sumar tres punts que els permet seguir com a líders de la classificació. El proper partit es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Sabadell, setè classificat.

ALEVÍ B - GRANOLLERS

Un bon resultat per seguir líders (9-1)

Els nois de Jordi Pérez van superar al Granollers en un partit disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper que va acabar amb un resultat de 9-1 favorable als culers. L’Aleví B va sortir amb les idees clares i es van avançar ràpidament al marcador. Gràcies al domini del joc van arribar a la mitja part amb un 6-0 a favor i, en la represa, van certificar la victòria final marcant 3 gols més. En els darrers instants del partit, els visitants van marcar el gol de l’honor. Els golejadors van ser Guillem Víctor, Gerard Ruiz de Valdivia, Xavi Espart, Joel Escaler, Jan Martínez (2), Denis Cruz (2) i Pol Caramés. L’Aleví B, líder del Grup 2 de Preferent, jugarà la propera setmana al camp del Sant Gabriel, dotzè classificat.

FUNDACIÓ CORNELLÀ - ALEVÍ C

Cinc victòries seguides (2-10)!

L’Aleví C va sumar tres punts a un camp complicat com és el de la Fundació Cornellà gràcies a un resultat de 2-10. El partit es va posar de cara ràpidament pels culers, ja que al minut 9 guanyaven 0-2. Tot i això, l’equip rival va escurçar distàncies un minut més tard per situar el 1-2. Els nois de Dani Horcas no van baixar la intensitat i van respondre amb un gran joc i una actuació destacada d’Antonio Fernández que els va permetre superar el seu rival per un resultat de 2-10. Els golejadors del matx van ser Madou Murcia, Albert Vicens (2), Guillermo Fernández, Antonio Fernandez (4), Samakou Nomoko i Nil Teixidor. L’Aleví C, líder, rebrà la propera jornada la visita del Sanfeliuenc, tercer classificat.

ALEVÍ D - L’HOSPITALET

Lluita sense recompensa (1-2)

Els nois de Pau Moral no es van poder endur els tres punts en el partit disputat contra l’Hospitalet C a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’equip rival es va avançar al minut u de joc i, després, en el minut 43, va eixamplar distàncies al marcador. L’Aleví D va continuar lluitant fins que, en el minut 51, Aymar Llanas va marcar un bon gol que suposava el 1-2. Tot i els intents dels joves culers, el marcador no va variar i els blaugrana no van poder sumar una nova victòria. El proper partit de l’Aleví D, segon classificat a només un punt del Can Buxeres, es disputarà al camp del Martinenc, onzè classificat.

SANTBOIÀ - BENJAMÍ A

Sis partits invictes (0-7)

El Benjamí A d’Oscar Jorquera va vèncer al camp del Santboià per un resultat favorable de 0-7 que els permet continuar líders de la classificació sense haver cedit cap punt ni cap gol en contra. Els jugadors culers van sortir amb molta energia  i, arribat al minut 10 de joc, el marcador reflectia un 0-3 que deixava el partit molt ben encarrilat. Finalment, els joves del Barça es van mostrar molt encertats de cara porteria per acabar guanyant per 0-7. Els jugadors que van marcar van ser Michal Zuk (3), David Obinna (2) i Arnau Luque (2). El proper partit del Benjamí A, líder empatat a punta amb la Fundació Cornellà, es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra l’Escola F. Gavà, novè classificat.

BENJAMÍ B - PARETS

Victòria per continuar líders (12-0)

Els nois de Juan Antonio Gil van superar al Parets per 12-0 en un partit disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els joves blaugrana van sortir al partit decidits a continuar al capdavant de la classificació i, al minut 12, ja guanyaven 2-0. L’equip rival va provar d’aguantar, però el bon joc desplegat pel Benjamí B els va permetre dominar el partit i acabar gaudint d’un gran resultat. Els golejadors del matx van ser: Biel Sayós, Joan Inglés, Eloi Gómez (2), Bryant Villalba, Pedro Demiddi, Ismael Ziani (2), Fernando María Mazón, Sergi Mayans (2) i un jugador visitant en pròpia porta. El proper partit del Benjamí B serà al camp de l’Escola Futbol Mataró, onzè classificat.

BENJAMÍ C - SITGES B

Cinc de cinc (13-0)!

Nova victòria dels nois d’Albert Puig davant del Sitges B en un partit que va finalitzar amb un resultat favorable a l’equip blaugrana per 13-0. El gran joc ofensiu dels culers els va permetre dominar el partit des de l’inici del matx fins que l’àrbitre va xiular el final. El primer gol va arribar al minut u i, a partir d’aquell moment, el Benjamí C va saber imposar el seu bon joc per endur-se els tres punts. Els golejadors van ser Guiu Xuclà (2), Roc Martínez (2), Oriol Morató (2), Ruslan Mba (3) i Ebrima Tunkara (4). El proper partit del Benjamí C, líder, es disputarà contra el Viladecans B, catorzè classificat, a domicili.

PREBENJAMÍ - FONTSANTA-FATJÓ

Tres punts més (4-1)!

Els joves culés de Dani Segovia van aconseguir endur-se la victòria en el partit disputat contra el Fontsanta-Fatjó a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per un resultat a favor de 4-1. El partit va començar amb bon peu pel Prebenjamí, ja que es van avançar al minut 13, però l’equip rival va saber lluitar i va empatar el partit als 20 minuts de joc. Tot i això, els blaugrana es van saber sobreposar a l’empat i un minut després es van tornar a avançar a l’electrònic. Després, gràcies al bon joc van poder ampliar distàncies fins el 4-1 final. Els golejadors barcelonistes van ser Dragos Bivol (2) i Darwin Zamora (2). El proper partit es jugarà a fora, al camp del Santboià D, cinquè classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut