S’inicia el nou mètode per sol·licitar el pàrquing d’autocars al Camp Nou

S’inicia el nou mètode per sol·licitar el pàrquing d’autocars al Camp Nou

Les penyes oficials poden demanar l’aparcament els dies de partit sempre i quan emplenin el formulari online amb antelació

Si així ho desitgen, les penyes barcelonistes oficials poden disposar d’una plaça d’aparcament al Camp Nou els dies de partit i, per fer-ho, han de demanar-ho amb antelació a través d’aquest formulari.

Quan ho han de demanar?

Per als partits que se celebren durant el cap de setmana, aquesta petició s’haurà de realitzar com a molt tard el dimarts d’aquella mateixa setmana abans de les 23:59 hores. D’altra banda, per aquells partits que tinguin lloc entre setmana, la petició s’haurà de fer abans de les 23:59 hores del dijous de la setmana anterior al partit.

Demanar pàrquing per a un partit puntual

  • Les penyes que necessitin un passi d’aparcament per una jornada en concret hauran d’emplenar el formulari online en què els demanaran detalls logístics, com ara la matrícula de l’autocar.
  • Rebran el passi al seu correu electrònic juntament amb un localitzador. Les penyes haureu de portar impreses les dues coses, i en el cas del passi de pàrquing, aquest s’haurà d’imprimir en format A4, en color i utilitzant ambdues cares del full.
  • Utilitzant aquest sistema no hi ha la necessitat de passar per les taquilles de l’estadi.

Les penyes que ja tinguin el passi de temporada

  • Les penyes que ja disposen del passi de pàrquing que el FC Barcelona expedeix a l’inici de temporada i que és vàlid durant tot el període, hauran d’accedir igualment al formulari i emplenar-lo.
  • No cal que aquestes penyes l’imprimeixin perquè disposen del seu passi, simplement és necessari que comuniquin que volen assistir al partit en qüestió a través del formulari per raons logístiques i de planificació de l’espai.

Invitacions per als xofers

Tanmateix, els xofers dels autocars continuen tenint l’oportunitat de gaudir el partit amb una invitació de 3a graderia per autocar i així poder assistir als partits del 1r equip de futbol, exceptuant aquells que es disputin contra el Reial Madrid i els partits d’eliminatòria de competició europea. De totes maneres, aquesta invitació s’haurà de demanar alhora que es demana el passi d’aparcament amb el formulari del web i la recollida de la invitació s’ha de fer el mateix dia de partit a les taquilles amb el localitzador i el permís de conduir del xofer. Les invitacions estan limitades a un màxim de 60 expedicions i s’atendran per ordre d’inscripció al formulari.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut