Els abonaments per a la Copa del Rei 2019, a la venda a partir del 5 de novembre

Els abonaments per a la Copa del Rei 2019, a la venda a partir del 5 de novembre

La Lliga Endesa, a partir del dilluns 5 a les 15h, posa a la venda abonaments d’11 categories diferents i a partir de 120 euros

Aquest dilluns 5 de novembre, a les 15 hores, comença el període de venda dels abonaments de la Copa del Rei de bàsquet, que es disputarà al WiZink Center de Madrid del 14 al 17 de febrer del 2019. Tots els socis, abonats o aficionats que comprin l’abonament per a la competició fins al 4 de desembre gaudiran d’un descompte per compra anticipada.

Una de les novetats per a la l’edició d’aquest 2019 és que hi haurà 11 categories diferents. De tots els abonaments que es posen a la venda, el 50%, pertanyen als preus més populars de les zones III i IV que tenen un cost d’entre 120 euros i 265 euros. Cal recordar que l’assignació de seient, en la categoria 4, va a càrrec de la Lliga Endesa un cop es coneguin els equips classificats per a la Copa del Rei.

Els abonaments es podran aconseguir a través de la pàgina de l’ACB (www.acb.com) i, en cas que el Barça Lassa es classifiqui per a la Copa del Rei, el Club també comptarà amb un reduït número d’abonaments.

Finalment, els menors de 4 anys podran accedir al recinte sempre que vagin acompanyats per un adult amb abonament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut