Un homenatge ple de sorpreses per a Paco Sedano

Un homenatge ple de sorpreses per a Paco Sedano

L’acte de la retirada de la samarreta de Sedano se celebrarà en el post partit que disputaran el Barça Lassa contra ElPozo (dissabte, 21h, Palau Blaugrana)

Aquest dissabte serà un dia històric per a la secció de futbol sala del Barça Lassa. Paco Sedano es convertirà en el primer jugador de futbol sala del Barça que tindrà la samarreta retirada del Palau, al costat de la d’altres jugadors històrics del Club. “És un orgull molt gran, no m’ho esperava gens i quan m’ho van dir em vaig quedar sense paraules”, va reconèixer el propi Sedano sobre la retirada de la samarreta.

La última samarreta que es va penjar del Palau va ser la del capità de l’hoquei, Alberto Borregán (21), l’any 2012. Al seu costat hi figuren: Epi (15), Solozábal (7), Jiménez (4) i Dueñas (12) del bàsquet; i Sagalés (14), Grau (2), Barrufet (16), Urdangarín (7), Masip (5), O’Callaghan (4), de l’handbol. En total, 12 jugadors comptant a Sedano, que seran 13 a partir del proper mes de novembre quan es penji la samarreta de Navarro (11).

El 28 serà etern

Només han transcendit dos detalls de l’acte d’homenatge a Paco Sedano de dissabte. El primer, que serà en el post partit contra ElPozo. I el segon, que l’acte culminarà amb la retirada de la samarreta. Tota la resta serà una sorpresa, tant per a ell com per al públic assistent al Palau, que tindrà participació activa en l’acte. L’objectiu és que la nit sigui inoblidable i que Sedano tingui el comiat que mereix la seva trajectòria brillant al Barça.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut