Tothom a punt per al mosaic reversible del Clàssic!

Tothom a punt per al mosaic reversible del Clàssic!

Presentem els passos que cal seguir per a la correcta realització del mosaic reversible del Clàssic, que lluirà el lema ‘We color football’

El Clàssic d’aquest diumenge al Camp Nou tindrà un mosaic carregat de color i molt especial: serà reversible. Durant els minuts previs al Barça-Madrid l’Estadi lluirà amb més de 90.000 cartolines que formaran el missatge ‘We color football’ (‘Donem color al futbol’).

Els passos que cal seguir

El mosaic estarà dividit en dues fases.  

La primera fase començarà quan l’speaker faci el senyal i aparegui el número 1 al videomarcador. En aquest moment, ENS AIXECAREM TOTS I DESPLEGAREM LA CARTOLINA ORIENTANT LA CARA NÚM. 1 CAP A LA GESPA, creant un fons blau amb el lema escollit, ‘We color football’, amb lletres grogues.

La segona fase començarà quan soni l’himne del Club i el número 2 aparegui al videomarcador. En aquest moment, GIRAREM TOTS LA CARTOLINA I ORIENTAREM LA CARA 2 CAP A LA GESPA.

D’aquesta manera, tant al Gol Nord com al Gol Sud es desplegarà la senyera, i a les dues tribunes, el grana es fusionarà amb el blau del primer mosaic, combinant els nostres colors amb els de la bandera de Catalunya per crear una potent imatge que es veurà arreu del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut