Isaac Fernández: “Serà un partit molt diferent del de la Final de la Lliga Catalana”

Isaac Fernández: “Serà un partit molt diferent del de la Final de la Lliga Catalana”

El tècnic blaugrana assegura que l’equip arriba “endollat” però que cal anar amb molt de compte amb les mataronines

Si una cosa té clara Isaac Fernández, el tècnic del primer equip del Barça de bàsquet femení, és que el partit de diumenge davant l’AE Boet Mataró serà completament diferent del que es va veure a la final de la Lliga Catalana. En aquell enfrontament, en què el Barça i el Boet també es van trobar, les blaugranes van dominar gràcies a un demolidor primer parcial de 7-30 que deixava la final quasi sentenciada. En aquesta ocasió el tècnic barcelonista té clar que el guió del partit no serà el mateix, motiu pel qual demana prudència a l’hora de fer pronòstics de cara a diumenge.

Un bon moment per al Barça

Fernández ha valorat molt positivament l’inici de temporada de les blaugranes: “No puc queixar-me en absolut de la plantilla, és un equip molt treballador i els esforços que fem als entrenaments fins ara ens estan portant bons resultats”. De fet, després d’una exigent pretemporada el Barça de bàsquet femení ha fet un pas endavant emportant-se la Lliga catalana i havent començat amb força a la Lliga Femenina 2 amb dues victòries en dues jornades.

Si bé és cert que Fernández no vol agafar aquella final com a referent, sí que ha reconegut que “hi ha coses que poden servir de referència”. Un d’aquests aspectes és el ritme alt de partit que, a priori, beneficiaria les culers.

El Barça afronta el matx de diumenge amb optimisme just abans d’una setmana que serà important per a l’equip, ja que el de demà serà el primer dels tres enfrontaments que les catalanes disputaran en set dies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut