Darussafaka Tekfen Istanbul - Barça Lassa: Volen lluitar pel primer triomf a domicili

Darussafaka Tekfen Istanbul - Barça Lassa: Volen lluitar pel primer triomf a domicili

Els blaugranes disputen el tercer partit del curs a domicili i volen sumar el segon triomf a Europa en el retorn de Hanga a la convocatòria (Divendres 26, 19.15 h)

El Barça Lassa visita aquest divendres, a les 19.15 h i en directe per Movistar+, el Darussafaka Tekfen d’Istanbul en la que serà la quarta jornada de l’Eurolliga. Svetislav Pesic recupera per a aquest viatge Adam Hanga, que ha tornat a una convocatòria després de quatre mesos de baixa un cop superada la lesió al genoll esquerre.

El rival

El Darussafaka, guanyador de l’Eurocup el curs passat, té un balanç d’un triomf i dues derrotes en els tres primers partits disputats. Va caure a la pista del Reial Madrid i del CSKA de Moscou i va vèncer al seu pavelló contra el Buducnost Voli. L’equip turc compta amb un seguit de grans jugadors, com Ray McCallum, Michael Eric, Stanton Kidd, Markel Brown, Jeremy Evans, Jon Diebler, Zanis Peiners i Oguz Savas, entre d’altres. Al seu pavelló, el Volskwagen Arena, el Barça Lassa hi va caure fa dues temporades, i l’equip és conscient de la dificultat del partit.

El Barça

Ha viatjat amb 13 jugadors a Istanbul després que Adam Hanga hagi entrat a la convocatòria després de superar la lesió al genoll que l’ha tingut quatre mesos aturat. Així doncs, abans del partit l’entrenador Pesic haurà de decidir quins són els 12 jugadors que podran disputar el matx contra un rival realment complicat i perillós. Els blaugranes arriben amb la moral alta després de vèncer el Bayern de Munic i el València Basket, i volen sumar el primer triomf del curs a domicili, el que seria el segon a l’Eurolliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut