Merescut reconeixement a Ruth García

Merescut reconeixement a Ruth García

Just abans del partit amb el Llevant, l’exjugadora era homenatjada en la seva primera visita a Can Barça amb una altra samarreta
El partit amb el Llevant començava amb emocions. Just abans de l’inici del partit, el Club feia un reconeixement a l’exbarcelonista Ruth García. Des d’aquesta temporada, el Femení ret honors a les jugadores amb una llarga trajectòria a l’equip en la seva primera visita a Can Barça amb una altra samarreta. Ruth va vestir de blaugrana culer entre el 2013 i el 2018, període en què va conquerir dues Lligues, tres Copes de la Reina i 4 Copes de Catalunya.

La defensa, que ha deixat un gran record per la seva qualitat a l’eix de la defensa i humana, rebia un merescut obsequi de mans de la directiva responsable de la secció, Maria Teixidor.

En acabar el duel, Ruth agraïa el gest: “M’ha emocionat una mica. Són molts moments els que he viscut aquí i era el reconeixement d’un Club que m’ha tractat molt bé. Que t’ho doni gent que ha treballat amb tu i que t’aprecia és un gest molt bonic per part del Club”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut